- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От какво ви е страх?
Ми ако се прибирам в 12ч. през ноща сама и по улицата си въври некаф пияница ест че ще ме е страх общо взето от такива работи от тъмнината (но на улицата) не и в къщи.![]()
Little`girl +1![]()
и аз така и аз тъмно и от миризливкиПървоначално написано от Silvеto
![]()
Страх ме е да не загубя хората (и животните), които обичам.
[b][i]Je t'aime au-del
Ами мен ме е страх от самотата.Но не от това да остана сама някъде, а от това, да не остана сама вътрешно.;[[
от самия страх
страх ме е от самотата и от онова чувство когато го видя да минава покрай мен и стомаха ми се свива..
страх ме е от смъртта и от насекоми
страх ме е че никога няма да спра да се страхувам ..![]()
страхме е от дълбокото и ме е страх че никога няма да се влюбя
страх ме е че няма да оставя нищо ценно на този свят
страх ме е че никой няма да ме запомни
страх ме е понякога от самата себе си.. според мен живота е страх който трябва да преодолеем ..![]()
![]()
in defense of our dreams...
Страх ме е от мен самия!!!
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Страх ме е от загубата на близък човек!
Също ме е страх от провала...![]()
страх ме е от това да загубя човек,който значи нещо за мен,от паяци и...ми няма друго.всичко бих понесла,но не и загубата на някой близък, било то роднина или приятел...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Страх ме е от страха...
Страх ме е от безпомощността.. не мога да си представя.. направо полудявам при мисълта, че нищо не мога да направя, че съм безсилна в дадена ситуация
Страх ме е от мен самата... никога не съм сигурна какво може да ми щукне...
Страх ме е от съдбата ми... не знам какво може да ми поднесе...
Страх ме е от неизвестното, но пък и ми е интересно...![]()
и.. ме е страх от кучета, обаче май вече го преодолявам...
самотата,но се научих да я превъзмогвам като че ли..иначе малко ме е старх от високото![]()
от тъмно ...от всякакви гадни малки животинки ..не ми се изброяват всичките ...друго друго страх ме е от големи стаи ..и от тъмни пердета![]()
Страх ме е от смърт ..от загуба на някого когото уважавам ...и от трактори ме е страх![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
старая се да преудолявам страхавете си-в крайна сметка те само пречат на пълноценния живот,но имам няколко,които сигурно ще ги имам докато пукна-този от самотата(продължителната), езпомощността ииии...малко е тъпо-да не се изложа(тоя ме преследва-всеки ден,всяко нещо,което кажа или направя!!!)
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Всичките ми страхове са породени от дадени случки в миналото,в които участват дори почти едни и същи хора и стават май като се замисля по долу-горе едно и също време. В този ред на мисли много ме е страх от затворени помещения ( това на никой май не съм го казвала ) и то не тесни,ами мразя да се заключвам в кола,вкъщи,където и да е .. и понякога като излизам ако заяде ключа или не мога да си отворя направо изтръпвам.![]()
Страх ме е от високо МНОГО и то![]()
Има 1-2 неща от които също ме е страх,но са прекалено лични.
От такива работи като тъмно,буболечки,смърт,само а и прочие изоообщо не ме е страх. Преодоляла съм ги. Обичам да преодолявам страховете си![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
От паяци и от...тъмнотоСпя на нощна лампа...
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
от нещата които се случват в живота..от смърта..понякога и от самия живот![]()
От всички глупости,които правя.Може да съм момиче,но не си поплювам.Страх ме е,че това ще ме преебе.
Иначе ме е страх от паяци.
Не мисля, че все още съм открила от какво се страхувам. Обичам тъмното, буболечките не ме плашат, всички умират, а самотата понякога е много красива.
Но знам от какво се стряскам - гълъби и трамваи - това ми изкарва акъла някой път.![]()