- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо не се получава?
Случвало ли ви се,приятелят ви да не може да ви отвори или изобщо да проникни във вас?![]()
![]()
![]()
![]()
Случвало се е. Трябва да се отпуснеш и овлажниш добре. И при нас го имаше тоя проблем първия път. Просто се отпусни![]()
мдаа напълно нормално е особено при сефте да има 1-2 неуспешни опита преди това.![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
еми може би не си готова напълно или не го искашПървоначално написано от Baby_Love-93
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Нормално е да се притеснявашИ аз моя много го обичам, много е внимателен и страшно ме отпуска, ама първия път си умирах от страх, само като го приближеше до мене и ми изчезваше всякакво настроение. То е подсъзнателно това, спокойно, ще стане в мига, в който се отпуснеш съвсем и спре да ти пука дали ще боли.
Не искам го аз,ама ми е мн кофти нз що и аз
Ем то ние го правих ме един път,ама ддз и аз защо тъка.
Той е много внимателен и много ме обича и аз него също.
то и при нас се получи така веднъж ,но с времето отшумя
Ами при мен стана някакси бързо,но нямаше болка,просто ей така и ми беше страшно хубаво
Ем аз го искам и мисля че съм готова,ама![]()
като дойде моемента и нз какво точно ми става почвам да се притеснявам много
![]()
![]()
![]()
![]()
Случвало се е. Понякога адски много ме е боляло, но той е миличък и е успявал нежно и бааавно да ме предразположи.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първият път и при мене стана малко трудно, ама после спрях да се притеснявам и...Може би не си достатъчно овлажнена.Отделете малко повече време на възбуждането![]()
Явно си случила на момчееее, аз не че се хваля, но също много щадя момичето с което съм и гледам да е мнооооого навлажнена преди да предприема нещо 'по същество' ))Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Нп ,че пишеш на латиница.
А за въпроса дето ме питаше.
Ние го правихме само един път,даже мисля че съм писала там че е само един път сме го правили.
Ами просто питах дали и при другите е така,или само при мен.
Ама вече се обедих, че то е нещо нормално тъка да стане.