Ще разкажа за една приятелка..от 8ми клас сме в едно училище и за времето което сме били заедно видях как тревата я промени.Наистина е гадно,защото не е поредното надуто курве което иска да се прави на нещо.В началото когато се запознахме и аз пушех доста сигурно за това не ми е направило впечатление..но сега вече след 2 години виждам как тя не се интересува от нищо друго когато не е пушила,не разбира голяма част от разговорите ни,говори буквално глупости,ужасно неадекватна е ..караме се,но тя все ми казва да не и говоря,като едва ли не го правя същото..а аз последните 1 година и нещо най мн 3 пъти,и то на некви екскурзий..като седнем да си говорим тя ми казва че се усеща че прекалява,но в мига в който някои и звънне с разни оферти буквално става и хуква натам...мн ми е кофти,но това е положението..когато повдигна въпроса ми казва ''ти да не си ми майка,кво ми се караш ебасии аре остави ме намира..уу аа''и аз млъквам просто защото знам че е права,жъпреки че не и го казвам защото не ми пука за нея.. та това исках да ви кажа,по-лесно е да затъваш отколкото да гледаш как някой затъва,особено когато става дума за приятел.Искам да кажа на всички които пушат трева често...че ако това е единственото нещо което може да ги накара да се смеят,то тогава живота им е наистина жалък,и ако има поне един човек който държи на тях едва ли се чувства добре.Искам да ме разберете правилно далеч съм от мисълта че като пушиш непременно рано или късно ставаш наркоман,но просто всичко си има граници.