.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Имах впредвид, че баща ми и другия човек, с който гледахме мача са от вашите - тоест от ЦСКА, даже пича е с червени очила и мрази всичко синьо, ама просто си призна, че Живко беше един от най-добрите.

Иванков пък какво му беше толкова слабото ? Велизар си е дупка попринцип като играе дясно крило, един пробив не може да направи и не задържа топката повече от 5 секунди веднага се хвърля да пада даже вчера дадоха повторение как се мята преди да го е закачил италианеца
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Мега фен
    Град
    Utopia..
    аа нищо, сам си правеше мача труден и караше всички да настръхват
    ако аз съм с червени очила, то явно е така и с другите хора в секторите, освен б

Град
    Delije sever
    Къде пише, че Живко е играл слабо ? А в Спорт1 нищо чудно, там може да пише, че Барселона иска Велизар..

аз от самия мач много не помня, но помня на живко едно страхотно отнемане със шпагат, на което чорбарите му ръкопляскахме имаше и неколко грешки де

Град
    Delije sever
    Е какво да и коментираш толкова си можем. Сега беше момента да ги ударим тия жабари. Добре, че оня 7ми номер Симоне Пепе беше абсолютно неориентиран, смешен. И добре, че Але Дел Пиеро го нямаше.

Само се чудя тоя Чак за какво го викат, като цяла година не игра заради контузия и в Хановер не помирисва терен. Велизар по дясното крило е абсолютно неефективен, той просто не може да задържа топката, трябва ни един от дясно като Мартин как е от ляво. Да може да дриблира и да търчи, а Велизар пробив не може да направи, той държи 5 секунди топката и пада.
    А Лусио що го викат един Господ знае
    Трябва си плеймейкър, ама няма.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    na men mi haresa igrata na chavdar qnkov i na velizar dimitrov
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

ВАЖНОТ Е ДА ИМА ФИЛМИ!! ПА ДАЛИ ЩЕ СА С ЩАСТЛИВ КРАЙ-ЗАЕБИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми