.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    In your pink dreams.. :]

Списания с подаръци

Здравейте .. Онзи ден си купих GRAZIA и имаше подарък една много хубава чанта,много ми хареса и мисля че цената беше много устройваща..Та направих темата ако може някой да ми каже още такива списания в които има такива подаръци , защото аз не съм запозната..

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    и аз за грацията знам само ..... сега не се сещам за друго ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

И аз знам само за Грация. Честно казано не си купувам често списания и не съм запозната.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Хай клуб от време на време пускат подарък - превръзки
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Град
    L.A. \ Moscow
    списанието без подарък е 2 лв. с подарък 20 лв. иначе е подарък!
    Raise your fist!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Я дай снимчица на чантата, ако може.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7398681
    Това е чантата в новия брой,но честно казано ми се струва прекалено грозна (да не кажа циганска)

И на мен не ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7398681
    Това е чантата в новия брой,но честно казано ми се струва прекалено грозна (да не кажа циганска)
    аз пък си взех точно тая,верно прилича на пазарска чанта ама е удобна за даскало

МЕРИ,,имам много хубаво потниче оттам.

Голям фен Аватара на Vincitore
    Barbie Чаровница е с подарък малката ми сестра е луда по него

Град
    Русе
    И на мен не ми харесва чантата, но щом си я е харесало момичето да си я носи Иначе наистина ние си плащаме чантата въобще не е подарък , а иначе други списания с подарък знам само детски
    ...

Сега видях в нета това списание "Мери"
    За тези,които (като мен до преди 5 мин. ) не са чували за него ...
    Общо взето е някакво подобие на "Грация" що се отнася до подаръците,но тук не се предлагат само еднотипни подаръци като чанти Изглежда интересно и утре (ако не забравя и ако го намеря) ще си го купя Цената май не е една и съща всеки път (поне като гледах в сайта на списанието на няколко корици има различни цени между 4 и 7 лв.)
    Ако още някой си е купувал това списание нека изкаже мнението си за него

Ха-ха-ха, от оня ден я имам новата чанта на Грация. По принцип не си давам парите за такива боклуци, ама една приятелка си беше купила списанието и ми подари чантата. Честно казано, харесва ми и май ще ходя с нея на даскало.

И на мен не ми харесва тази чанта.Миналата беше много яка едно спортно сакче,но докато се наканя да си купя и този брой свърши.Между другото колко струва списанието,по-точно чантата защото в това списание нищо не пише,само картинки

Голям фен Аватара на mokka
    7 лв Аз от ГРАЦИЯ имам една мн яка с две лица черно и сиво и цялата е в букви. Също така имаше преди една лачена черна мн беше хубава

И аз от Грация имам много хубави неща
    -Плажна чанта (жълта) - още не мога да повярвам,че не се скъса докато бях на морето ... Много си я харесвам
    -Плажна кърпа (жълта) - страхотна!!!Не е дебела и съхне много бързо Освен това отлично ми пасна на пъстрия бански :P
    -Черна блузка с къс ръкав - Ноу Комент просто
    -Едно много хубаво герданче,което съчетано с банския ми също стоеше отлично
    -Козметичен несесер - просто уникален,а и събира много неща
    -Едно по-малко несесерче с огледало,пинсета и четки за грим+малко джобче - и него много си го обичкам

+още няколко чанти,които често използвам за път

П.П.А и за разлика от повечето момичета тук ... Аз си купувам списанието за да го чета,а не заради самия подарък
    П.П.2:Ако има и други доволни от Грация или от някое друго подобно списание нека пишат А може да качат и някоя снимка на "подаръците",които най-много си харесват :P

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Graciq i Blqsak ot vreme na vreme puskat podaraci

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Веднъж си купих списание "Joy" просто ей така, за да видя за какво става дума, и вътре имаше 3 опаковчици (това нещо не мога да го нарека опаковка) с някакъв крем за равномерен тен (или нещо от сорта), превръзки (каквито видях и в "Хай клуб" и "Cosmopolitan") и книжка на "Taft" с идеи за прически. А иначе в "Грация" има хубави "подаръци", но са предимно чанти. За това списание "Мери" въобще и не бях чувала, но влязох в сайта. Подаръците изглеждат разнообразни. И цената варира. Сега се сетих - и в "Журнал" понякога има подаръци, но са предимно шампоанчета.

Ами има едно списание, в което също има подарък, май Diana беше. Аз по принцип не си купувам такива списания, чантите на Grazia не са кой знае какво, а пък списанието не ми е интересно.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Цитирай Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
    Хай клуб от време на време пускат подарък - превръзки
    В космополитана също .Иначе ма и мострички,на които много се радвам.Например на гарниер на лосиона против раздразнения

Otidi na butkata i popitai!
    Az sum si vzimala "Grazia".imam edna teniska,s logoto na spisanieto,koqto nosq ve4e 2 godini i e tolkova ka4estvena,4e ne e mrudnala,a q spukvam ot nosene.Imam i 4anti,no ne gi nosq,za6toto mi se struvat adski sme6ni!Naskoro dadoh edna na baba da hodi s neq za hlqb!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си