- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнение за няколко училища..
Tazi godina mislq da vlizam v novo u4ili6e ,zatova sabiram mneniq...
Molq ako ima hora koito u4at ili sa u4ili v tezi u4ili6a da izkajat mnenie...Tezi koito ne sa sa6o...Stava duma za Anglo-Amerikanskoto ,Targovsko-bankovata i finansovo-stopanskata...Blagodarq vi...![]()
P.P -Izvinqvam se za ezika ,no nqmam Bulgarian v Kompa...![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Като за начало:
http://veli.mylivepage.com/file/177/388
Ето ти Flextype (За фонетика)
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Аз за англо-американско не съм чувала.
Значи аз уча в Национална Търговско - Банкова Гимназия..
Мога да ти дам инфо от кухнята хехе![]()
Мерак ми беше да влезна там още от шести клас, бях щастлива до 9-10ти клас, но вече хич не ме кефи..
Първо имаме униформи, айде това не е нещо пагубно, но в самото даскало цари адското връзкарство.. Всеки се знае с някой даскал от преди това, пишат се висаки оценки на поразия (дори да нямаш връзки, лесно си докарваш диплома над 5.50, от целият клас само едно момче този срок няма да има стипендия), в някой часове не се учи и се играят карти ..
Отделно има доста сурови наказания, миналата година наказаха няколко ученика като ги преместиха в индивидуална форма на обучение заради едни клипчета - едно момче пиеше някакъв алкохол и беше написал - пияницата на НТБГ - то отнесе последно предупреждение, но едни други ученици бяха направила клип - пародия на една учителка и ги направиха частни.. Супер крайни мерки според мен, уж от гледна точка на това да не се оронва престижа на даскалото, но .. то наистина не струва ..
Отделно, че в даскалото ни няма екскурзии и поради това доста от класовете са разделени на групички и не сме единни..
Относно НФСГ - нямам този път мнения и инфо от кухнята, но приятели учат там и са доволни, но е факт, че ние по панаирите сме по-добре от тях, имаме повече награди и повече излизания извън България !
Ако ти се учат икономически дисциплини избери едно от двете училища, не са чак толкова лоши, даже са си ОК в сравнение с другите училища
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Сигурно ако видят твойто мнение и на теб ще ти напишат наказание пф
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да бе и аз...За Американския колеж да не става дума???Първоначално написано от MartyParty
![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Има свобода на словото в България, нищо не могат да ми кажат, че си изразявам мнението, нито лъжа, нито нищо![]()
А и не могат да докажат кой го е писал товаМоже да ме знаят коя съм, но не могат да докажат, че аз съм го писала, а не някой друг :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пробвай в софийска професионална гимназия по туризъм (ТОХ)Има избор на професии не е като да нямаМоже да ти е проблем,че носим униформи ама там проблема не е голям,идваш на даскало и си слагаш ризата като си пред двора
Ако се заинтересуваш питай или пиши лс,а пък ако ти е удобно пиши по скайп
![]()
Ami ne ,govorq za Anglo-Amerikanskoto v Pan4arevo ,to e razli4no ot Amerikanskiqt kolej...Zabravih da dopalnq o4akvam i predlijeniq...
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
ами ТБГ и НФСГ са готини училища пък иам приятели там .... но ангоамериканското ... начи аз сам от панчарево и сам ходила там.... то е частно училище и до колкото знам е до 9-ти клас иначе е готино на външен вид ...но за да влезеш в класната стая прябва да се събуеш и да си убуеш пантофите![]()
а иначе аз мисля за най - удачно училище търговско банковата но може и стопанската![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кой/коя си ти панчарска душице и аз съм от тамПървоначално написано от lenito_sf
![]()
ТБГ номер 1![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!