- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви разплаква?
И аз така...най-вече за нещата които знам че няма как да се върнат...Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Общо взето... почти винаги когато нещо не е така както искам да е плача... Confused
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
За супер много неща.
Приятели
Родители
Когато се чувствам зле
понякога плача,когато съм ядосана
когато си спомням хубави мигове,които никога няма да се върнат
Когато някой ми липсва
Ревла съм![]()
Zavisi!Kogato sum v depresiq(togava ne se ponasqm az samata,ne si i pomislqm kak me ponasqt okolnite) pla4a bez pri4ina.A po princip pla4a na tujen(smislen) film,pla4a,kogato se skaram s roditelite si,s priqtelq mi i znam,4e az nqmam vina,togava mi stava nai-obidno!A posledno se razplakah,kogato s edna priqtelka si pripomnihme u4eni4eskite si godini...pf,s 2 dumi revla sum si!![]()
+1Първоначално написано от dobity
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Плача,като се сета за човека който не е до мен.За това,че понякога баща ми не ми вярва.От това,че понякога ми е сдухано и гадно.От това,че ми липсва някой а знам,че няма как да е с мене.От това,че ми тежат някой работи.Плача за минали неща,който са ми се случили.Плача,когато ме хване носталгия за нещо.
след раздяла си поплаквам доста..на някой тъжен филм,дори когато ми е супер сдухано и ми е писнало от всичко и от всеки си плачкам..общо взето съм голяма ревла![]()
тъжна песен,филм, раздяла ...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1 Но плача рядко.Плача за щастливите дни които вече ги няма.За нещата които съм преживял.За всичко което съм загубил, а какво спечелих ли?Нищо.Изгубих всичко и приятели, изгубих и вярата както в себе си така и в околните.Но вече не плача, гледам на пред, но скрито.Страх ме е и мразя всичко!!!Първоначално написано от Miimiiнka
За какво съжелявам ли?Сякаш няма за какво.Тежи ми нещо, но не мога да разбера какво!Боли ме душата, но не знам защо.От кога не съм бил истински щастлив ли?Аз никога не съм бил.Загубих и ще продължа да губя?Дали ще спечеля нещо ли, само Бог знае, макар, че и в него вярата си загубих!
Първоначално написано от ScionOfStorm
По принцип не съм от ревливите ....но напоследък мн често ми се случва да плача :S![]()
Рева постоянно, но от нерви.Когато се изнервя почвам да блъскам, крещя и рева.![]()
![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
аз съм голяма ревла и плача за всичко![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
mn sam emocionalna...pla4a ot radost,ot muka,nervi vsi4ko,dori i za da si izleq gneva...stanah svidetel za edna ve4er na 3 hubavi ne6ta 7 sutrinta edin sotadjiq vav vt na pe6ehodnata na pazara vav VT sprq s kolata pomogna na vazrasten gosspodin da prese4e i kupi roza veroqtno za jena si(ako ste ot vt ne pi6tq6tata pe6ehodna pateka ami dolnata,sled tova v u4ili6te dve napulno nepoznati deca edin nalita na drug i treti se otzovava na pomo6t ne 4e ne6to ma edna golqma 4ast 6te gledat seira...i nai -hubavoto bqh na terasata 10 4asa ve4erta da pu6a i vidqh baba i dqdo(ne moite) za raka da se razhojdat i mi se vidq tolkova romanti4no 4e zaplakah ot kef 4e dobroto i liubovta vse pak sa6testvuvat makar i idva6ti pri nas po kasno.Napisah otgovor na tova ...dori nqma i prqk smisal s temata...prosto iskah da kaja 4e liubovta i dobroto sa jivi![]()
KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!
за гаджето и понякога като си спомням за някой неща от преди 1-2 години![]()
скоро не ми се е случвало да плача .... случва се да ми е гадно за някви глупости но само толкова ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз много често плача и за най-различни неща:за спомени,за човек,който ми липства,за кофти настроение,за тъжни песни-->с една дума много съм чувсвителна!![]()
az sam edna koravosade4na ku4ka i ne plva4a![]()
![]()
От спомени.
Нов ник: Cassidy
Каквото се сетиш,но пред хората съм желязоиначе вкъщи си рева на воля
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Плача главно за човек, който за съжаление вече го няма ( дори и сега като се сетя ми се доплаква)Но гледам това да е рядко!
Зависи от ситуацията. Понякога, когато съм под огромно напрежение, се държа до известно време, и в един момент всичко избива под формата на рев по повод на нещо, което по принцип не би ме притеснило особено - това обаче ми се е случвало 2-3 пъти до сега.
Също така, ми се е случвало да ми се насълзят очите от яд, но също доста рядко - трябва наистина да съм супер бясна.
Плача, когато съм много тъжна заради нещо - ако се разделя с някой, на когото държа, плаках, когато кучето ми умря. Или когато бях на обучение във Варна заедно с около 100 човека от къде ли не - така се бях привързала към някои от тях само за 7-8 дни, че последната вечер половин час плаках в стаята си - не ме е срам от това, защото за тези хора си струва да ти е тъжно.
И най-хубавият повод да плача - заради нещо много хубаво, което ми се е случило. Например когато съм се представила блестящо на представление и всички са ме похвалили. Дай Боже повече такива сълзи от радост![]()