Какво значи една връзка за вас? Започва ли от "Искаш ли да ми станеш гадже?" и завършва ли с "Искам да се разделим."?
Аз съм имала само една връзка и не започна с тези реплики. Излизахме и по едно време просто си бяхме заедно.. Никой не разбра точно как станаха нещата хихи.
Но пък завърши с "Искам да се разделим"...
Една връзка значи да имаш винаги някой до себе си на който можеш да се опреш, да му се довериш, да ти даде това от което имаш нужда в момента. Някой който те кара да се чувстваш добре, дава ти самоувереност и те кара да мечтаеш и да преследаш целите си. Някой който те кара да се чувстваш спокойна и щастлива просто защото е там.. без да прави нещо специално. Някой за който си готова да направиш компромиси, да минеш собствените си граници, да те накара да ДАВАШ без да се замисляш какво и дали ще получиш нещо в замяна..
И правите секс Защото тия неща важат и за отношенията ми със сестра ми ама...
Това, че някой е с теб само заради секса, какво променя в действителност? И какви са предимствата и недостатъците на една чисто сексуална връзка? И всъщност как разбирате дали връзката ви е "чисто сексуална" или... нещо друго.
Точно тези въпроси съм си ги задвала и аз.
За предимства и недостатъци не мога да говоря защото не съм имала подобна връзка и не мога да преценя..
Как разбираме дали е чисто сексуална...? Ами личи си по погледа на човека, по начина по който ти говори и по нещата които прави за тебе... Знам че звучи глупаво и че има доста добри актьори готови на всичко само да получат това което искат но в крайна сметка всяка връзка крие риск. Пък и секса е невероятно важна част от връзката каквото и да си говорим. Това че правите секс всеки ден или всеки път когато се виждате не значи задължително че сте заедно само заради секса.. Абе в крайна сметка всеки сам си преценява дали се чувства добре в дадената връзка или иска нещо да се промени.
"Пеперудите" изчезват ужасно бързо... това значи ли, че трябва да се прекрати връзката?
При мен за 2 години и половина пеперудите не изчезнаха. Ок не бяха винаги там но се появяваха достатъчно често. Връзката не е само влюбване така че според мен ако има чувства и ако и двамата виждат смисъл в продължаването на отношенията си не трябва да прекратяват връзката само защото вече го няма първоначалния ентусиазъм.
И какво би значело едно "Обичам те" за вас? Представете си колко пъти сте го казали без да го чувствате.... без да го чувствате в момента.
Зависи кой ми го казва. От човек към който имам чувства значи много.
Казвала съм го без да го чувствам в момента признавам.. Но е факт че се е случвало много малко пъти. За мен са си важни думи и не ги казвам с повод и без повод.