Първоначално написано от 
SWASTICA

И не знам колко прочетаха какво съм написал аз, но това е теория ДОКАЗВАЩА и ПОКАЗВАЩА подчертавам НЕ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА "ЛЮБОВТА"...
омг.

Свастика, мислиш си че си много умен, и тъпото ти описание в импулс не струва, а онова дългото едва ли е по-смислено.
Извинявай, ако греша, но ти май имаш нужда да те величаят, да ти казват колко си умен, затова и пишеш агресивни описания... както и за това наблягаш на това колко ти е гениален поста в темата и как всеки едва ли не трябва да ти го прочете...
И ти, и аз се сещаме че не е гениално и че никой не го е чел. Ама си умираш за едно +1 или "Оле, Свастика, какво умно момче си, супер як пост, съгласна съм" или нещо от тоя род.
Поне на това ми говори тъпото ти поведение и тоя неадекватен пост.
Пльок не е писала нищо скандално, че да я наричаш курва?! На мен поста й ми допадна и не намирам нищо курвенско в това, което е написала.
Стига си се правил на много умен и си обиждал хората, с това агресивно повдение и отношение не се издигаш в очите на хората, а само вв собствените си. И г/д знам кво ти е, но аз се оправих от тези простотии. Еми с негативизъм НЕ СТАВА баце, за съжаление. И аз не вярвам в любовта, ама не се пенява...
ти едва ли не плачеш да ти прочетат мнението, което сигурно е написано с твоя нагъл тон, все едно си големия Бог..
айде стига психоанализи, ама се издразних..