- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да сте с по-голяма (КАКА)
Абе ако са е*е е хубаво ама иначе да ми са прай на интелигентна ...... ай е*ал съм ти ма**ата![]()
Ако момчето мисли като по-голям - хубаво е с кака.
Ако е тъп като ромИН каруцар - да си земва някоя с 3 години под него ПОНЕ !
Reality is wrong,dreams are for real.
max 1 god za momi4eto ako e po golqmo ina4e moge i pove4e ,prosto taka e prieto ne znam
Ако ще говорим за години...не знам,но в рамките на 5-6.Ако е за сериозно ходене,до толкова,иначе само секс - бил съм с 28 годишна,а съм на 16,така че ...
Reality is wrong,dreams are for real.
ако трябва да съм честна... не знам има ли нещо нормално в сегашното общество... като, че ли нешата вече не се делят на нормално и ненормално... а на това,което бих направил(а)..и това, което не бих
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Еми и аз тука да се похваля,че до ся винаги съм бил със каки може да е 1 год. по-голяма от мен,но все пак е по-голяма..е имал съм и 2 3 по-малки де. .аз съм на 15 подчти 16
![]()
![]()
1-вия път ми беше с 27 годишна, стана нещо като изнасилване.BTW имам брат набор на тази 27 годишната
Супер е,връзката беше неангажираща на сексуална основа(тя мн добре знаеше какво иска и как да го получи)
Има ли смисъл, като няма значение...
yy tva poslednoto beshe dobre zamisleno![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
като има любов между тея 2 ма нема значение възраста![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
mi da.. free triper v pove4eto slu4ei XDПървоначално написано от cool_man
[quote="mishaaaaa"]Любовта няма граници, е стига да не сте с разлика 15-20-30 години де ... тогава за мен е неприемливо.[/quote
+1![]()
![]()
![]()
Някои момичета не го правят, защото искат да са с по-опитни. Правят го защото си мислят че е готино, а всъщност не е така. Приличаш на някаква к*рв*а. При момчетата е същото само кадето не приличат на к*рв* а на газета.![]()
![]()
![]()
Еми лично аз си предпочитам с по-голяма ако е за връзка за секс не подбирам особенно по с по-голяма по добре. И ми се вдига самочувствието![]()
Фани си Кака да те отрака.Пак моята мечта е да си хвана готина Кака с пари и всички си там екстри...Да ме вози да ме черпи и да си я е.а.
. Не искам много нали
![]()
Докато дишам се надявам.
hodil sum s edna godina po-golqma ot men.. ne be6e lo6o daje mi haresa pove4e otkolkoto s nqkoq malka pikla
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
вземи си кака да те отрака
![]()
А пък ако знаеш колко неосъзнати и лигави момичета има на една уж зряла възраст ... плачевно състояниеПървоначално написано от black_wish
![]()
че какво му е лошото,ако се разбирате няма значение,че той е по-малък.преди време се занимавах с едно момче по-малко от мен,е вярно 1 година не е кой знае колко,но понякога,когато момчето е по-малко от момичето ии нз се си мислч,че малките държат повече на момичето,нз мое мнение![]()
Изобщо да не ти пука,даже си мисля ,че ще е доста по яко . Примерно ако си на 22-25 години ,да си с кака около 30 ...перфектно . Хем няма да е няква дрисла ,дето е наебала половината град на 12,хем ще знае какво иска,хем ще те научи на нещоКаките са Н1!!!!Искам и аз кака...
![]()
Play hard,go PRO!
аз пък съм с голям батко![]()
От известно време съм с 9 години по - възрастна от мен жена, смея да твърдя , че досега не съм се наслаждавал така на секса с никоя другаА относно това как се възприема 'връзката' ни от заобикалящите ни
- напълно анонимни сме
, мисля че така е по - добре и за двама ни
.
x2Първоначално написано от mir4eto93
GTA Stunting
+1Първоначално написано от mishaaaaa
da vi kaja nqma nikakav problem stiga da si dopadate de i da ne e po golqma ot teb kakto bqha napisali po gore s 10-15 godini az si imam priqtelka i tq e po golqma ot mene s 3 godini no tova ne e nikakav problem stiga da se razbirate i da se obichate 2-3 godini razlika nqmat znachenie stiga da ne se poveche de zashtoto kato sviknesh s dosta po d1rto posle nqma da ti sa ebne neshto mlado de... ;]