.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Абе ако са е*е е хубаво ама иначе да ми са прай на интелигентна ...... ай е*ал съм ти ма**ата

Цитирай Първоначално написано от cool_man
    Че кое не му е нормално е Даже е по яко.
    +1

Град
    Саламанка,Испания
    Ако момчето мисли като по-голям - хубаво е с кака.
    Ако е тъп като ромИН каруцар - да си земва някоя с 3 години под него ПОНЕ !
    Reality is wrong,dreams are for real.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    max 1 god za momi4eto ako e po golqmo ina4e moge i pove4e ,prosto taka e prieto ne znam

Град
    Саламанка,Испания
    Ако ще говорим за години...не знам,но в рамките на 5-6.Ако е за сериозно ходене,до толкова,иначе само секс - бил съм с 28 годишна,а съм на 16,така че ...
    Reality is wrong,dreams are for real.

ако трябва да съм честна... не знам има ли нещо нормално в сегашното общество... като, че ли нешата вече не се делят на нормално и ненормално... а на това,което бих направил(а)..и това, което не бих
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Еми и аз тука да се похваля,че до ся винаги съм бил със каки може да е 1 год. по-голяма от мен,но все пак е по-голяма.. е имал съм и 2 3 по-малки де. .аз съм на 15 подчти 16

1-вия път ми беше с 27 годишна, стана нещо като изнасилване.BTW имам брат набор на тази 27 годишната

Супер е,връзката беше неангажираща на сексуална основа(тя мн добре знаеше какво иска и как да го получи )
    Има ли смисъл, като няма значение...

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    yy tva poslednoto beshe dobre zamisleno
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

като има любов между тея 2 ма нема значение възраста
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Цитирай Първоначално написано от cool_man
    Че кое не му е нормално е Даже е по яко.
    mi da.. free triper v pove4eto slu4ei XD

[quote="mishaaaaa"]Любовта няма граници, е стига да не сте с разлика 15-20-30 години де ... тогава за мен е неприемливо.[/quote

+1

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Някои момичета не го правят, защото искат да са с по-опитни. Правят го защото си мислят че е готино, а всъщност не е така. Приличаш на някаква к*рв*а. При момчетата е същото само кадето не приличат на к*рв* а на газета.

Еми лично аз си предпочитам с по-голяма ако е за връзка за секс не подбирам особенно по с по-голяма по добре. И ми се вдига самочувствието

Град
    Goceto
    Фани си Кака да те отрака.Пак моята мечта е да си хвана готина Кака с пари и всички си там екстри ...Да ме вози да ме черпи и да си я е.а. . Не искам много нали
    Докато дишам се надявам.

Голям фен
    hodil sum s edna godina po-golqma ot men.. ne be6e lo6o daje mi haresa pove4e otkolkoto s nqkoq malka pikla
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    от биологична и психическа гледна точка, по добре мъжа да е по голям, защото момичетата се развиват с по бързи темпове (2-3г) от момчетата... и затова е по добре момчето да е по голямо... а когато момичето е по малко, тогава става още по голяма психическа пропаст... А аз честно казано, не бих ходила с момче, по малко от мен, най малкото са все още неосъзнати...
    А пък ако знаеш колко неосъзнати и лигави момичета има на една уж зряла възраст ... плачевно състояние

Град
    Карнобат
    че какво му е лошото,ако се разбирате няма значение,че той е по-малък.преди време се занимавах с едно момче по-малко от мен,е вярно 1 година не е кой знае колко,но понякога,когато момчето е по-малко от момичето ии нз се си мислч,че малките държат повече на момичето,нз мое мнение

Град
    зад ъгъла
    Изобщо да не ти пука,даже си мисля ,че ще е доста по яко . Примерно ако си на 22-25 години ,да си с кака около 30 ...перфектно . Хем няма да е няква дрисла ,дето е наебала половината град на 12,хем ще знае какво иска,хем ще те научи на нещо Каките са Н1!!!!Искам и аз кака...
    Play hard,go PRO!

аз пък съм с голям батко

Град
    В зоната на безочието...
    От известно време съм с 9 години по - възрастна от мен жена, смея да твърдя , че досега не съм се наслаждавал така на секса с никоя друга А относно това как се възприема 'връзката' ни от заобикалящите ни - напълно анонимни сме , мисля че така е по - добре и за двама ни .

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от mir4eto93
    Еми съвременните хора приемат момчето да е по - голямо от момичето, но към обратното ( мимичето да е по - голямо от момчето) са по - скептично настроени
    x2
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Любовта няма граници, е стига да не сте с разлика 15-20-30 години де ... тогава за мен е неприемливо.
    +1

da vi kaja nqma nikakav problem stiga da si dopadate de i da ne e po golqma ot teb kakto bqha napisali po gore s 10-15 godini az si imam priqtelka i tq e po golqma ot mene s 3 godini no tova ne e nikakav problem stiga da se razbirate i da se obichate 2-3 godini razlika nqmat znachenie stiga da ne se poveche de zashtoto kato sviknesh s dosta po d1rto posle nqma da ti sa ebne neshto mlado de... ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си