.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    ELiTyYy на мен ми допада косата ти..обаче не ти и е гнусно да имаш чужда коса? Или ако е изкуствена...да се накъсва и други лайна странна тъкан.

Истината е, че за такова гадже няма смисъл да се гласиш и "поддържаш".
    С такова гадже сигурно никой не я забелязва. Той явно обира всички овации за грим, прическа и маникюр.

Иронията е, че струва скъпо, за да изглеждаш евтино...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Хахах това наистина ми хареса
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от ju**
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Хахах това наистина ми хареса
    Тъжното е, че е факт.
    с протегнати стъпала
    и шалове

E TO E QSNO,4E IMA MN MNENIQ PO VUPROSA I 4E NE VSI4KI HARESVAT,VAJNOTO E 4E AZ HARESVAM I ISKAM DA SI SLOJA,ZA DA SE 4UVSTVAM PO-DOBRE I POPRINCIP NE MI PUKA OSOBENO ZA MNENIETO NA DRUGITE,NE PLA6TAME DAN1K OB6TESTVENO MNENIE VSE O6TE

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    И аз искам да си отрежа косата....ма като знам, че ще плаша хората после...
    Направи добро- яж л***о !

Цитирай Първоначално написано от PK_BARBIE_PK
    E TO E QSNO,4E IMA MN MNENIQ PO VUPROSA I 4E NE VSI4KI HARESVAT,VAJNOTO E 4E AZ HARESVAM I ISKAM DA SI SLOJA,ZA DA SE 4UVSTVAM PO-DOBRE I POPRINCIP NE MI PUKA OSOBENO ZA MNENIETO NA DRUGITE,NE PLA6TAME DAN1K OB6TESTVENO MNENIE VSE O6TE
    С тия изтъркани лафове си много интересна да знаеш.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Всеки си има право на избор!!!Престанете да се заяждате с хората за пълни глупости и да обиждате по такъв долен начин!!Хора,стегнете се малко Който както си иска,така да бъде!Как може да имате енергия и желание само за ужасни обиди и безсмислени спорове....О божеее......
    Носи запалената свещ пред себе си и пътят ти ще бъде осветен!!!

Не мога да разбера защо всяка тема в която се говори за удължена коса вие я превръщате в бойно поле.Момичето искаше просто съвет а не мнението ви за това дали ви харесва или не.Всеки си има мнение и се харесва по различен начин.Не мисля че това е мястото където за се обиждате.Аз лично харесвам косата на ELiTyYy и това как и стои, но това си е лично мнение и не го налагам на никой.
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Град
    Plovdiv
    az prodavam kosi4ki za 200 leva sus shtipki i sh ti q nareja i sh ti zashiq shtipkite.... ama sym ot Plovdiv

Цитирай Първоначално написано от merilin1
    az prodavam kosi4ki za 200 leva sus shtipki i sh ti q nareja i sh ti zashiq shtipkite.... ama sym ot Plovdiv
    ами аз съм заинтересувана ... какви нюанса има...ти ли ги шиеш???

Лелеее комплексите Ви нямат граници !! Толкова сте нещастни ,че вече не може да го криете ,,

ELiTyYy копнах ти снимката и тъй като имам програмка и ми излезна сякаш ти си ми я пратила ,, Трябва да кажа ,че изглеждаш много мила и хубава ,, За косата да не говоря - стой ти съвсем добре личи си , че знаеш как да я поддържаш и да се оправяш с нея !! ,, Колкото до жалките обиди , трябва да кажа ,че съм жестоко потресена от това всичко , което прочетох !! Наистина ужасно държание към момиче , което с нищо не го е заслужило , комплекси много се избиха ,, завист - два пъти повече ,,

Относно изкуствените коси - ЛИЧАТ СИ , от спор няма смисъл ,, аз също съм против тях , защото вече стана прекалено всяка втора да е с удължена коса ,, И въпреки това бих си сложила някога ,,

Относно авторката - Извинявай ,но исках да си напиша мнението ,, Лично аз не съм от София и няма как да ти помогна , но иди в няколко фризьорски студия и попитай ,, Можеш да си намериш , колкото до това къде да си я сложат , аз също съм чувала много добри отзиви за Дима Стил

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

що не си заврете шибаните мнения някаде ..... елиту така като гледам снимката и е мн хубавичка и вие само тарсите причини за да я убийдате щото ако не беше казала че и е присадена косата нямаше да се обаждате

Град
    Е там...
    мойта е естествена

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Оф, защо съсипахте темата на момичето? Решила е да си сложи изкуствена коса, ми що пък не? И аз не харесвам удължаваните коси, винаги ги забелязвам, абе личи си, ама който иска да си слага, вие сте някакви непознати за нея и нямате право да и се бъркате. ELiTyYy има изкуствена коса, еми решила сложила си е, неино решение.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nebrejnata
    що не си заврете шибаните мнения някаде ..... елиту така като гледам снимката и е мн хубавичка и вие само тарсите причини за да я убийдате щото ако не беше казала че и е присадена косата нямаше да се обаждате
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Лелеее комплексите Ви нямат граници !! Толкова сте нещастни ,че вече не може да го криете ,,

ELiTyYy копнах ти снимката и тъй като имам програмка и ми излезна сякаш ти си ми я пратила ,, Трябва да кажа ,че изглеждаш много мила и хубава ,, За косата да не говоря - стой ти съвсем добре личи си , че знаеш как да я поддържаш и да се оправяш с нея !! ,, Колкото до жалките обиди , трябва да кажа ,че съм жестоко потресена от това всичко , което прочетох !! Наистина ужасно държание към момиче , което с нищо не го е заслужило , комплекси много се избиха ,, завист - два пъти повече ,,
    мерси момичета
    от спора нямаше нужда..ама не мога да си мълча...

Колкото до авторката - Какво стана?

то горкото момиче .. пуска си теми за проблема и и тука ще ви чете глупостите заради някакви комплексарки или някви киФфффлий оо божееее ... ти пък elityyy след като не ти пука за ко след всеки негативен коментар започваш да обиждаш и да са \"занимааш\" ??
    :P

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    щот...някви дето представа си нямат от коси (видяли там 2-3 момичета ,който не могат да си защипят фибите в главата както трябва... ;Д )
    изказват мнения за човек ,който не познават... (мен)..
    и нападат злобно с заучените си лафчета,повтарящи се във всеки пост..
    ..при което ми става смешно и не мога да не се обадя просто си защитавам мнението...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    явно на всички момичета,който се грижат за вида си и са повече от тебе..казваш,че са к**ви
    Т'ва ми хареса. Права си,подкрепям те!А,ако не си курва си фешън или чалгаджиика.Абе общо взето по женствената секси визия не се приема в този форум.

Мега фен Аватара на koshtramba
    И според мен е грозна.Като смъртта е, братче.Няма нищо естествено в нея.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен
    пффф...що не направите тема..Грозна ли е Елиту?
    .... Много си е хубава...Спрете да злобеете..Ако някой не ви харесва просто подминавате.Да се тръгнали на всички, които са за вас грозни, да нареждате по центъра?? Не..щото във форума и аз мога да кажа ти си грозен ти си еди си къв...Ама на живо е малко по-различно !

Град
    Варна
    О, я престанете - да не Ви почвам.
    Грозна била, красива била. Красотата е в очите на гледащия. На мен не ми харесва, нито я мисля за красива, нито за грозна - обикновена ми е. Както и почти всички тук.
    На мен ми харесва един вид красота, на Вас друг - спорите на доста тъпа тема.
    Envoi moi ! ;]

Нали коментирахме косите? Защо почвате всички да злобеете и да обиждате другите? Вие по-красиви ли сте?
    No love.. there's only temporary interests !

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    da na vitoshka ima magama se kazva mislq ima go i na ruski pametnik,tam prodavat edni takiva s greben4eta deto se zahva6tat za kostata i 6te ti izleze po evtino,ama problema e 4e ako iska6 mn gusta nqma da ima kude da gi zahvane6 tiq greben4eta ako sa mnogo a te 6te sa 6toto po prinzip ki4urite,po to4no redovete ne sa mn debeli,az napr imam samo 2-3 udilgeniq i mn rqdko si gi slagam de 6tot kosata mi e boqdisana i se promenq cveta

Мда, Магама се казва.
    Stay up all night with the stars *

Ми доколкото знам в Магама ще те информират за всичко,а и ще ти предложат голямо разнообразие.На една пряка до Христо Ботев е,но не знам къде точно беше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си