- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ИЗКУСТВЕНА КОСА
С такова гадже сигурно никой не я забелязва.Първоначално написано от Pliok0019
Той явно обира всички овации за грим, прическа и маникюр.
![]()
Иронията е, че струва скъпо, за да изглеждаш евтино...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Хахах това наистина ми харесаПървоначално написано от GbSy
![]()
![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Тъжното е, че е факт.Първоначално написано от ju**
![]()
с протегнати стъпала
и шалове
E TO E QSNO,4E IMA MN MNENIQ PO VUPROSA I 4E NE VSI4KI HARESVAT,VAJNOTO E 4E AZ HARESVAM I ISKAM DA SI SLOJA,ZA DA SE 4UVSTVAM PO-DOBRE I POPRINCIP NE MI PUKA OSOBENO ZA MNENIETO NA DRUGITE,NE PLA6TAME DAN1K OB6TESTVENO MNENIE VSE O6TE
![]()
И аз искам да си отрежа косата....ма като знам, че ще плаша хората после...![]()
Направи добро- яж л***о !
С тия изтъркани лафове си много интересна да знаеш.Първоначално написано от PK_BARBIE_PK
с протегнати стъпала
и шалове
Всеки си има право на избор!!!Престанете да се заяждате с хората за пълни глупости и да обиждате по такъв долен начин!!Хора,стегнете се малкоКойто както си иска,така да бъде!Как може да имате енергия и желание само за ужасни обиди и безсмислени спорове....О божеее......
![]()
Не мога да разбера защо всяка тема в която се говори за удължена коса вие я превръщате в бойно поле.Момичето искаше просто съвет а не мнението ви за това дали ви харесва или не.Всеки си има мнение и се харесва по различен начин.Не мисля че това е мястото където за се обиждате.Аз лично харесвам косата на ELiTyYy и това как и стои, но това си е лично мнение и не го налагам на никой.
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
az prodavam kosi4ki za 200 leva sus shtipki i sh ti q nareja i sh ti zashiq shtipkite.... ama sym ot Plovdiv![]()
ами аз съм заинтересувана ... какви нюанса има...ти ли ги шиеш???Първоначално написано от merilin1
Лелеее комплексите Ви нямат граници !! Толкова сте нещастни ,че вече не може да го криете ,,
ELiTyYy копнах ти снимката и тъй като имам програмка и ми излезна сякаш ти си ми я пратила ,, Трябва да кажа ,че изглеждаш много мила и хубава ,, За косата да не говоря - стой ти съвсем добре личи си , че знаеш как да я поддържаш и да се оправяш с нея !! ,, Колкото до жалките обиди , трябва да кажа ,че съм жестоко потресена от това всичко , което прочетох !! Наистина ужасно държание към момиче , което с нищо не го е заслужило , комплекси много се избиха ,, завист - два пъти повече ,,
Относно изкуствените коси - ЛИЧАТ СИ , от спор няма смисъл ,, аз също съм против тях , защото вече стана прекалено всяка втора да е с удължена коса ,, И въпреки това бих си сложила някога ,,
Относно авторката - Извинявай ,но исках да си напиша мнението ,, Лично аз не съм от София и няма как да ти помогна , но иди в няколко фризьорски студия и попитай ,, Можеш да си намериш , колкото до това къде да си я сложат , аз също съм чувала много добри отзиви за Дима Стил![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
що не си заврете шибаните мнения някаде ..... елиту така като гледам снимката и е мн хубавичка и вие само тарсите причини за да я убийдате щото ако не беше казала че и е присадена косата нямаше да се обаждате
мойта е естествена![]()
Оф, защо съсипахте темата на момичето? Решила е да си сложи изкуствена коса, ми що пък не? И аз не харесвам удължаваните коси, винаги ги забелязвам, абе личи си, ама който иска да си слага, вие сте някакви непознати за нея и нямате право да и се бъркате. ELiTyYy има изкуствена коса, еми решила сложила си е, неино решение.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от nebrejnata
мерси момичетаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
от спора нямаше нужда..ама не мога да си мълча...
Колкото до авторката - Какво стана?![]()
то горкото момиче .. пуска си теми за проблема и и тука ще ви чете глупостите заради някакви комплексарки или някви киФфффлий оо божееее ... ти пък elityyy след като не ти пука за ко след всеки негативен коментар започваш да обиждаш и да са \"занимааш\" ??
![]()
![]()
:P
щот...някви дето представа си нямат от коси (видяли там 2-3 момичета ,който не могат да си защипят фибите в главата както трябва... ;Д )
изказват мнения за човек ,който не познават...(мен)..
и нападат злобно с заучените си лафчета,повтарящи се във всеки пост..
..при което ми става смешно и не мога да не се обадяпросто си защитавам мнението...
Т'ва ми хареса.Първоначално написано от ELiTyYy
Права си,подкрепям те!А,ако не си курва си фешън или чалгаджиика.Абе общо взето по женствената секси визия не се приема в този форум.
![]()
пффф...що не направите тема..Грозна ли е Елиту?
.... Много си е хубава...Спрете да злобеете..Ако някой не ви харесва просто подминавате.Да се тръгнали на всички, които са за вас грозни, да нареждате по центъра?? Не..щото във форума и аз мога да кажа ти си грозен ти си еди си къв...Ама на живо е малко по-различно !![]()
О, я престанете - да не Ви почвам.
Грозна била, красива била. Красотата е в очите на гледащия. На мен не ми харесва, нито я мисля за красива, нито за грозна - обикновена ми е. Както и почти всички тук.
На мен ми харесва един вид красота, на Вас друг - спорите на доста тъпа тема.
Envoi moi ! ;]
Нали коментирахме косите? Защо почвате всички да злобеете и да обиждате другите? Вие по-красиви ли сте?![]()
No love.. there's only temporary interests !
Първоначално написано от therichbitch
Мда, Магама се казва.
Stay up all night with the stars *
Ми доколкото знам в Магама ще те информират за всичко,а и ще ти предложат голямо разнообразие.На една пряка до Христо Ботев е,но не знам къде точно беше.