- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Да се замислим ...

И кое поколени и кой човек е мъдър.....човек който си е мислил че света се държи от един слон и че в тялото му протичат дяволски,божествени сили.Древните са имали познания,но днешните познания на учените ги задминават със светлинни години.....
За пореден път си показа идиотщината....кво ти засведетелстване....значи смяташ че някви древни дето са смятали че има божествени същества които могат да лекуват хората ако им се молиш от колко че лекарствата лекуват хората.
Всеизвестно е че има общества и хора които са се занимавали със астрология и медицина и са достигали много големи висоти и прозрения,но са били отлъчвани от обществата,били са избягвани и прогонвани...също като хората които са твърдели че не слънцто се върти около земята а земята се върти около слънцето,които са били били отлъчвани от църквите и поставяни в черни списъци от тези общности,дори и изгаряни заради твърденията им които всъщност са били правилни....
За ограничената ти психика може да са достатъчни,но това не означава че всъщност найстина са достатъчно за когото и каквито и да било...Недей да наричаш хора които са си мислели че определени растения са били дяволски...недей да ги наричаш мъдри и умни.Същите тези хора за които ти казваш просто са разбрали това което лежи на повърхността и което се отнася за емоциите,общественоста и междуличностните отношения,просто са били един пт първите хора които са имали достатъчно хора за да го осъзнаят....но това че са били от първите не означава че са "най".....особенно тази дума ми е много омразна -"най".Само блудкави повърхностен ограничен мозък може да роди такава глупост като "най".
Както казах,за пореден път си показваш изкривените,извъртяни мисли....
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/