Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Самият факт, че от хилядолетия има общества(примерно на тибетците), и тия общества се занимават с духовни неща, е достатъчен да стане ясно, че съществува живот след смъртта. Хората от векове ги знаят тия неща, вие тука кви сте, че да противоречите на много по-умни и мърди поколения. И мозъкът ви не може да осъзнае тия неща.
Не , че ги знаят тия неща , а просто вярват в тях. Не, че са мъдри а прости психично слаби и нестабилни да приемат проблемите и да се изправят сами пред тях. Аз не противореча на никой , просто защото знам и съм сигурна в това , което пиша. Мозъка ми осъзнава единственно това , че от векове хората са имали трудности и не са били достатъчно умни , мъдри и изобретателни за да разрешат даден проблем. Ето защо са измислили Бог. В съзнанието им се е родила една мечта, която с течение на времето се опитва да излъже хората че е реалност. Но това не би могло да стане реалност , при положение че самата тази мечта е родена в психиката на хората. И единственото място , където би съществувал Бог е само в нашето въображение и психика. Едни допускат тази мисъл в съзнанието си , а другите виждат реалността. И твърдението "живота е един и прекалено кратък за да се пропилее" доказва ,че жовота е само един и то на Земята. Не във въздиха и не след смъртта. Защото ако не съществуваше смъртта - тази дума нямаше да съществува и в твоя речник , след като в него главно място е заела думата "Бог".