Цитирай Първоначално написано от w!cK3D s!cK KiNG
Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
Цитирай Първоначално написано от w!cK3D s!cK KiNG
Бих я чукал, нищо друго!
Ми ... кат ти гледам поста .. и начина на мислене ..
ти 1во 4е си адски загорял ... (пъъ и няя да те огрее уееееее )
Ииииииииииии 2ро ... само за тфа ставаш

Случайно да може да пее? Не мисля... това, че всяко второ хлапенце е фенче на НайтПиш не я прави добра певица... напоследък славата и взе да избледнява и за да си размърда репутацията напусна гореспоменатата група, с което си подписа смъртната присъда (в смисъл, че вече надали някой ще чуе за нея... най-много от време на време да прави по някой концерт с някоя друга група и максимум 1 албум до края на кариерата и )
Абе, ти чуваш ли се какво говориш?

1.Таря е показала отдавна, че може да пее и не престава да го доказва.

2.Nightwish са я ИЗГОНИЛИ.Тя не е напуснала по свое желание поради разни проблеми, които са възникнали още при записването на албума Wishmaster ако не се лъжа.

3.На концерта 28 октомри имаше не само познатата публика.Имаше зад мен възрастни хора, на които въобще не им личеше, че слушат такава музика, дори 3 бизнесмени, на които без да искам дочух разговора и знаеха доста неща за Таря.Плюс това залата беше сменена с по-голяма както знаете, което ще рече че хората проявяват интерес.Зала Фестивална е с 2 пъти по-голям капацитет от Универсиада.

4.Има 2 албума.В момента снима 3 видео което се казва Enough, а докрая на годината се очаква нов албум.С Doro Pesch започват някакъв нов проект.

Всеки е склонен да си мисли каквото иска, но моля ви се сега не ставайте смешни.