.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Голям фен Аватара на go71n

ОТКАЗАХ СЕКС

проблема е следния ОТКАЗАХ СЕКС кое нормално здраво мислещо момче ще го направи ... ами такъв като мен мои мн добър приятел си хвана гадже тъи като го познавам от малак това му е 1вото сериозно гадже имал е и други момичета но за вечер само ... и проблема е следния случи се така, че с гаджето му много си приличаме по характер мислим еднакво и т.н аз съм момче хормоните ме бият яко :Д и на сяко хубаво момиче 99% от тях съм готов да им го .... и така и казах на това момиче ама еи така заташак да и дигна самочуствието не че не е хубава и т.н ама еи таи го казах м/у другото и тя после ме пита дали ако си представям как я ... бих и казал , и аз и припомних това как ше и го слагам и тя ми каза че си представяла как ме ... аз малко се шокирах такаде ... и почнахме само за това да си говорим как ше ме, как ше я, обаче след секи неиин набез аз и казвах че е малка и че немоа да прееба приятел, и че не искам да я ... и се стигна до тук тя да ми каже един пат да ми паднеш прави с мен каквото искаш, на мен веднага ми изкочиха некви мисли така де човешко е ама и казах, че няма никакъв шанс отново заради приятеля апък и и добавих че дори и да скъсат с моя приятел зада не го остави зада праим аз и тя ... бих се замислил дали да правим секс или не и маи пак ще кажа не ... така и казах мисля че постапих правилно разбрахме се повече да неговорим на тази тема ... не искам съвети дали да я еба или не щото съм го решил че няма да я ... просто исках да разкажа колко съм ТЪП :]
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Как ще си тъп бе брато..постъпил си правилно според мен

Голям фен
    Мъжка постъпка е това

Град
    Your mom's bed.
    евала брато според мен си постъпил много добре

такива приятели като теб трудно се намират

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Мъжка постъпка е това

Мъжка постъпка е това
    и аз така мисля..
    дано си запазиш решението по-дълго време
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мъжка постъпка е това
    =D>
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Град
    Sofia
    Браво Много добре си постъпил

Силна воля Блазе на приятеля ти.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Мега фен Аватара на mynichka
    Евала
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    щом си токазал значи не си тъп... тя е тъпа че не оценява това което има...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от got2b

+ Кво говориш got2b?Приятели изобщо се намират трудно, а мисля, че това единствения случай който момче е отказало секс да не прецака приятеля си!
    Ако това дете с гаджето, те прецака някога и се скарате, представи дали си е струвало?

Браво за постъпката!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Rousse
    [quote="ANTIHUMAN"]

+ :grin Da se nadqvame da ima poveche priqteli/ki kato teb.Bravo na teb =D> =D>

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    добре си постъпил според мен че така си й казал по 2 причини:...1-тя ще се съгласи да спи с теб и после ще го разкаже на твоя приятел....2-след като той разбере ще се скарате й вие двамата,и в един момент се получава така че той ще скъса с нея и вие може би след време ще си бъдете пак фр с него ама няма да е същото,а и не си струва да се карате заради няква си тъпа п***а дето гледа къде да се начекне!... айде УСПЕХ И УМНАТА :P

И аз съм отказвал.

И се гордея с това

Мъж на място си си споко
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен
    Ми на кое се ядосваш, че не стана ясно? Правилно си пъстъпил

ох млъквай глупак такъв, ако чакаш да те обливат сега хората със суперлативи, аз няма да съм от тях
    като си отказал, отказал си
    подминаваш и тва си остава за теб
    кво се хвалиш по форуми..
    кретен

А за всички,които казват мъж на място...незнам си кво и т.н. само ще кажа,че ако беше толко точен колкото го казвате нямаше да се бута при гаджето на приятел!!!А това ,че е отказал секс не е нито геройство нито е първия,а още по-малко ще е последния!!!!И аз съм го правил,но какъв е смисъла да го разказвам из форумите???Тъпа работа...

Спираш да си говориш с оная за това как ще я...и почваш да учиш ЛИТЕРАТУРА и как да се оформят изреченията,по-специално!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

zajalost naistina trydno se namirat ;(

Град
    Silent Hill
    Браво на Маската за изказването.
    Аз докато не ми покажеш нейна снимка не мога да ти кажа дали си постъпил правилно

"Животът е трагедия в близък план и комедия, гледан от далече"
    Чарли Чаплин
    http://c3c0o0.aha.bg/

Re: ОТКАЗАХ СЕКС

Цитирай Първоначално написано от go71n
    проблема е следния ОТКАЗАХ СЕКС кое нормално здраво мислещо момче ще го направи ... ами такъв като мен мои мн добър приятел си хвана гадже тъи като го познавам от малак това му е 1вото сериозно гадже имал е и други момичета но за вечер само ... и проблема е следния случи се така, че с гаджето му много си приличаме по характер мислим еднакво и т.н аз съм момче хормоните ме бият яко :Д и на сяко хубаво момиче 99% от тях съм готов да им го .... и така и казах на това момиче ама еи така заташак да и дигна самочуствието не че не е хубава и т.н ама еи таи го казах м/у другото и тя после ме пита дали ако си представям как я ... бих и казал , и аз и припомних това как ше и го слагам и тя ми каза че си представяла как ме ... аз малко се шокирах такаде ... и почнахме само за това да си говорим как ше ме, как ше я, обаче след секи неиин набез аз и казвах че е малка и че немоа да прееба приятел, и че не искам да я ... и се стигна до тук тя да ми каже един пат да ми паднеш прави с мен каквото искаш, на мен веднага ми изкочиха некви мисли така де човешко е ама и казах, че няма никакъв шанс отново заради приятеля апък и и добавих че дори и да скъсат с моя приятел зада не го остави зада праим аз и тя ... бих се замислил дали да правим секс или не и маи пак ще кажа не ... така и казах мисля че постапих правилно разбрахме се повече да неговорим на тази тема ... не искам съвети дали да я еба или не щото съм го решил че няма да я ... просто исках да разкажа колко съм ТЪП :]
    Евала човек, не знаеш колко е гадно ти откраднат приятелката

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    А за всички,които казват мъж на място...незнам си кво и т.н. само ще кажа,че ако беше толко точен колкото го казвате нямаше да се бута при гаджето на приятел!!!А това ,че е отказал секс не е нито геройство нито е първия,а още по-малко ще е последния!!!!И аз съм го правил,но какъв е смисъла да го разказвам из форумите???Тъпа работа...

Спираш да си говориш с оная за това как ще я...и почваш да учиш ЛИТЕРАТУРА и как да се оформят изреченията,по-специално!
    +1..да не й се е бутал..а пък и кво казва"аз й отказах,щото той ми е приятел,колко съм тъп" тва значи ли че съжаляваш че си отказал??

Cruel Intentions

Re: ОТКАЗАХ СЕКС

Цитирай Първоначално написано от go71n
    Ако толкова държиш на този твой приятел, е редно да му кажеш, че приятелката му е курва!
    Amantes amentes

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си тъп,както се изрази.Евала на момчета и мъже като теб.Повечето биха на*бали гаджето на приятеля им,без да им пука.Всъщност не знам тая дали изобщо може да се нарече "гадже" на приятелят ти.След като говори с теб как си представяла,че я "..." и т.н.

Мммм ....... немога да са съглася с мнението на другите че си прав.Щтом тя е била навита това означава че хич не я ебе за "сериозната" и връзка.Ясно е че те няма да умрат заедно на стари години.И без това ще се разделят скоро ...... изпуснал си шанса момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си