- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОТКАЗАХ СЕКС
проблема е следния ОТКАЗАХ СЕКС кое нормално здраво мислещо момче ще го направи ... ами такъв като мен мои мн добър приятел си хвана гадже тъи като го познавам от малак това му е 1вото сериозно гадже имал е и други момичета но за вечер само ... и проблема е следния случи се така, че с гаджето му много си приличаме по характер мислим еднакво и т.н аз съм момче хормоните ме бият яко :Д и на сяко хубаво момиче 99% от тях съм готов да им го .... и така и казах на това момиче ама еи така заташак да и дигна самочуствието не че не е хубава и т.н ама еи таи го казах м/у другото и тя после ме пита дали ако си представям как я ... бих и казал , и аз и припомних това как ше и го слагам и тя ми каза че си представяла как ме ... аз малко се шокирах такаде ... и почнахме само за това да си говорим как ше ме, как ше я, обаче след секи неиин набез аз и казвах че е малка и че немоа да прееба приятел, и че не искам да я ... и се стигна до тук тя да ми каже един пат да ми паднеш прави с мен каквото искаш, на мен веднага ми изкочиха некви мисли така де човешко е ама и казах, че няма никакъв шанс отново заради приятеля апък и и добавих че дори и да скъсат с моя приятел зада не го остави зада праим аз и тя ... бих се замислил дали да правим секс или не и маи пак ще кажа не ... така и казах мисля че постапих правилно разбрахме се повече да неговорим на тази тема ... не искам съвети дали да я еба или не щото съм го решил че няма да я ... просто исках да разкажа колко съм ТЪП :]
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Мъжка постъпка е това
евала братоспоред мен си постъпил много добре
такива приятели като теб трудно се намират![]()
и аз така мисля..Първоначално написано от WaKo
![]()
дано си запазиш решението по-дълго време![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
=D>Първоначално написано от WaKo
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Силна воляБлазе на приятеля ти.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Евала![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
щом си токазал значи не си тъп...тя е тъпа че не оценява това което има...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+Първоначално написано от got2b
Кво говориш got2b?Приятели изобщо се намират трудно, а мисля, че това единствения случай който момче е отказало секс да не прецака приятеля си!
Ако това дете с гаджето, те прецака някога и се скарате, представи дали си е струвало?
Браво за постъпката!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
[quote="ANTIHUMAN"]+ :grin Da se nadqvame da ima poveche priqteli/ki kato teb.Bravo na teb =D> =D>Първоначално написано от got2b
добре си постъпил според мен че така си й казал по 2 причини:...1-тя ще се съгласи да спи с теб и после ще го разкаже на твоя приятел....2-след като той разбере ще се скарате й вие двамата,и в един момент се получава така че той ще скъса с нея и вие може би след време ще си бъдете пак фр с него ама няма да е същото,а и не си струва да се карате заради няква си тъпа п***а дето гледа къде да се начекне!... айде УСПЕХ И УМНАТА:P
И аз съм отказвал.
И се гордея с това
Мъж на място си си споко![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми на кое се ядосваш, че не стана ясно? Правилно си пъстъпил![]()
ох млъквай глупак такъв, ако чакаш да те обливат сега хората със суперлативи, аз няма да съм от тях
като си отказал, отказал си
подминаваш и тва си остава за теб
кво се хвалиш по форуми..
кретен
А за всички,които казват мъж на място...незнам си кво и т.н. само ще кажа,че ако беше толко точен колкото го казвате нямаше да се бута при гаджето на приятел!!!А това ,че е отказал секс не е нито геройство нито е първия,а още по-малко ще е последния!!!!И аз съм го правил,но какъв е смисъла да го разказвам из форумите???Тъпа работа...
Спираш да си говориш с оная за това как ще я...и почваш да учиш ЛИТЕРАТУРА и как да се оформят изреченията,по-специално!
Първоначално написано от got2b
zajalost naistina trydno se namirat ;(
Браво на Маската за изказването.
Аз докато не ми покажеш нейна снимка не мога да ти кажа дали си постъпил правилно![]()
Евала човек, не знаеш колко е гадно ти откраднат приятелкатаПървоначално написано от go71n
![]()
+1..да не й се е бутал..а пък и кво казва"аз й отказах,щото той ми е приятел,колко съм тъп" тва значи ли че съжаляваш че си отказал??Първоначално написано от Maskata
![]()
Cruel Intentions
Ако толкова държиш на този твой приятел, е редно да му кажеш, че приятелката му е курва!Първоначално написано от go71n
![]()
Amantes amentes
Не си тъп,както се изрази.Евала на момчета и мъже като теб.Повечето биха на*бали гаджето на приятеля им,без да им пука.Всъщност не знам тая дали изобщо може да се нарече "гадже" на приятелят ти.След като говори с теб как си представяла,че я "..." и т.н.
Мммм ....... немога да са съглася с мнението на другите че си прав.Щтом тя е била навита това означава че хич не я ебе за "сериозната" и връзка.Ясно е че те няма да умрат заедно на стари години.И без това ще се разделят скоро ...... изпуснал си шанса момче![]()