- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОТКАЗАХ СЕКС
ne ti pro4etoh tapoto oplakvane,za6toito samo ot 1-vite 2 izre4eniq mi se dogadi a i kato vidqh kak zavar6va....no comment!i da,naistina si dosta tap,no tva ne ozna4ava 4e trqbva da zanimava6 okolnite s tova!Първоначално написано от go71n
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Евала![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Иииии тъпак...Умри девствен!Първоначално написано от go71n
![]()
Абе Вие май не разбрахте, че тоя искаше да се искара като едва ли не АНГЕЛ...![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
закво ме дразните искал да съм се изкарал ... просто исках да споделя щото ми е тъпо само като си помисля ква възможност отказах ;] няма с кои да споделя защото приятелите ни са общи ... се пак тук секи може да каже каквото иска някои админ да лукне темата да не спамят повече ... просто исках да ми олекне... а кое по добро място от ТИИНПРОБЛЕМ !?Първоначално написано от savoy
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Ми да тъп си, пиши тука да станеш умен.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
ei takiva kurvi kat neq razvalqt priqtelstva za cel jivot
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Аз па първо ше я изпраскам и после ше му кажа че тва курве се пуска на коя ли не. ебал съм я в гъза бе, тва само за свирки стаа
taka e rqdko izpyskate biv6iq mi neizpyskaПървоначално написано от Maskata
i mi e gadno za6toto vse o6te iskam da se suberem
ama i az sum tupa4ka 4e ne se vliybih v mom4e kato vas ;(
Eavalataaz sa6to otkazah na momi4e v4era no po drugi pri4ini
ne sajelqvai za tova koeto si napravil
![]()
![]()