.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Супер фен

Re: ОТКАЗАХ СЕКС

Цитирай Първоначално написано от go71n
    проблема е следния ОТКАЗАХ СЕКС кое нормално здраво мислещо момче ще го направи ... ами такъв като мен мои мн добър приятел си хвана гадже тъи като го познавам от малак това му е 1вото сериозно гадже имал е и други момичета но за вечер само ... и проблема е следния случи се така, че с гаджето му много си приличаме по характер мислим еднакво и т.н аз съм момче хормоните ме бият яко :Д и на сяко хубаво момиче 99% от тях съм готов да им го .... и така и казах на това момиче ама еи така заташак да и дигна самочуствието не че не е хубава и т.н ама еи таи го казах м/у другото и тя после ме пита дали ако си представям как я ... бих и казал , и аз и припомних това как ше и го слагам и тя ми каза че си представяла как ме ... аз малко се шокирах такаде ... и почнахме само за това да си говорим как ше ме, как ше я, обаче след секи неиин набез аз и казвах че е малка и че немоа да прееба приятел, и че не искам да я ... и се стигна до тук тя да ми каже един пат да ми паднеш прави с мен каквото искаш, на мен веднага ми изкочиха некви мисли така де човешко е ама и казах, че няма никакъв шанс отново заради приятеля апък и и добавих че дори и да скъсат с моя приятел зада не го остави зада праим аз и тя ... бих се замислил дали да правим секс или не и маи пак ще кажа не ... така и казах мисля че постапих правилно разбрахме се повече да неговорим на тази тема ... не искам съвети дали да я еба или не щото съм го решил че няма да я ... просто исках да разкажа колко съм ТЪП :]
    ne ti pro4etoh tapoto oplakvane,za6toito samo ot 1-vite 2 izre4eniq mi se dogadi a i kato vidqh kak zavar6va....no comment!i da,naistina si dosta tap,no tva ne ozna4ava 4e trqbva da zanimava6 okolnite s tova!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Евала
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Re: ОТКАЗАХ СЕКС

Цитирай Първоначално написано от go71n
    ОТКАЗАХ СЕКС
    Иииии тъпак...Умри девствен!

Цитирай Първоначално написано от got2b
    евала брато според мен си постъпил много добре

такива приятели като теб трудно се намират
    My life is music !

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Абе Вие май не разбрахте, че тоя искаше да се искара като едва ли не АНГЕЛ...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    Абе Вие май не разбрахте, че тоя искаше да се искара като едва ли не АНГЕЛ...
    закво ме дразните искал да съм се изкарал ... просто исках да споделя щото ми е тъпо само като си помисля ква възможност отказах ;] няма с кои да споделя защото приятелите ни са общи ... се пак тук секи може да каже каквото иска някои админ да лукне темата да не спамят повече ... просто исках да ми олекне... а кое по добро място от ТИИНПРОБЛЕМ !?
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Ми да тъп си, пиши тука да станеш умен .
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ei takiva kurvi kat neq razvalqt priqtelstva za cel jivot
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Мъжка постъпка е това
    +1

Аз па първо ше я изпраскам и после ше му кажа че тва курве се пуска на коя ли не. ебал съм я в гъза бе, тва само за свирки стаа

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    Цитирай Първоначално написано от got2b
    евала брато според мен си постъпил много добре

такива приятели като теб трудно се намират

zajalost naistina trydno se namirat ;(
    Абе трудно се намират...като незнаеш къде да търсиш...кой ти е виновен????

Ееее се па нямало такива мъже,няма такива приятели...Има,има и то много,но се намират трудно заради к**ветините,които ги развалят!И тук говоря от личен опит!
    (не говоря за хора от форума естествено...)

seriozna sum ot pln sum i nepoznavam nito edin muja si e muj
    Компанията ти е такава...само в тази тема сме вече 10тина!
    Не сме малко...просто като виждаш,че имаш шанс да ши*аш рядко ше го изпуснеш...трябва да си заслужава!
    taka e rqdko izpyskate biv6iq mi neizpyska i mi e gadno za6toto vse o6te iskam da se suberem ama i az sum tupa4ka 4e ne se vliybih v mom4e kato vas ;(

Град
    Sofia
    Eavalata az sa6to otkazah na momi4e v4era no po drugi pri4ini ne sajelqvai za tova koeto si napravil

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си