- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как се извършва гинекологичен преглед?
Значи четох някаде как се изваршвал , но не пишеше нищо за девствените момичета.Ще обясните ли вие от влизането до излизането от кабинета?
При девствените обикновено се гледа с видеозон
зависи за какво си отишла.
ако трябва да се вземе секрет за изследвания мисля че пак с онази клечица се взема (нещо като клечка за уши,но по-дълга, пъха се леичко във влагалищото за да се намокри и после се изследва). с нея е невъзможно по никакъв начин да се наруши девствената ципа. иначе ако е за друго (най-често проблеми свързани с цикъла) може да те погледне и на видеозон.
А трябва ли да се подкастря отдолу![]()
Еми...да.Първоначално написано от helpsko
![]()
Ако си девствена ще те гледа на видеозон и най-много да ти земе секрет от влагалишето с клечица и няма нищо да усетиш, ноако не си девствена ще ти бърка с един инструмент в вагината, след което и с пръста, и може и на жидеозон да гледа дори и да не си девствена!![]()
и какъв е тоя инструмент боли ли аз смятам тая седмица да ходя![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Ми нз как се казва, но ако не си девствена няма да боли или поне малко ще боли!Но щом се отнася за здравето и да боли и да ен боли иди!Здравето е по важно!Първоначално написано от Sladkata___
Strah me e ot teq hora ginekolkozite![]()
Hмм.. кво те е страх бе няма да те изядат ме пък ХИЧ не ме е страх!Ако си от Пловдив мога да ти препоръчам много мил гинеколог, от който няма да те е страх!Първоначално написано от simoons
Казва се спекулум.Първоначално написано от Sladkata___
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да, верно, че така се казваше ето и как изглежда:Първоначално написано от kalpazanka
http://www.medeos.com/pic/6001087743.jpg обаче на авторката на темата казвам да не се плаши-то ако не си девствена не би трябвало да те заболи!