- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата ми е изтощена и започна да пада...
Zdraveite imam mn.dalga kosa na rysi ki4ori-po4ti ryso 60ty ot pati kat smaq pravila ki4ori i to stava po4ti ryso... v posledno vreme kato se re6a mi pada mn kosata dnes poneje si bqx slagala pqna i kato q izkapax ,za da q razre6a padna po4ti 2 6epi kosa ;( Kajete nqkakva doma6na maska ,za6t0t0 tezi koito se prodavat qvno nemi var6at rabota segfa mi kypi mama nqkakva sas kosten mozuk za 8-9 lv. i ne stav ai nestava. Pls kajete s kvo da q podxranq doma6na maska ili nz ve4e kvo ,a i v polsedno vr mn parxot imam pls mn mi e jal da se razdelqm s kosata si ot vseki kosam boli ;(!!! I na vs. otgore kato xvana ki4or s kosa i plazna na doly pada po mini pomo6t
![]()
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*
Купи си шампоан за изтощена коса и балсам за и без отмиване пак за изтощена коса.
Маската която ти е купила майка ти я ползвай също. То не може да си сложиш веднъж и да чакаш резултат веднага!
Има много такива теми с много полезни съвети,научи се да ползваш търсачката !![]()
Суетата.Моят любим грях.
Първо спри да пишеш ТтТаАкАа!![]()
може да си купиш кристали![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
kvo ti pre4i ,4e pi6a taka?Първоначално написано от SaD_KiD
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*
Pfffffff znam,kak se raboti s tyrsa4kata... no qvno ni6to nemi e bilo v polza i kvo pre4i kat sam pysnala teamta egasi seki se pravi na interesen imadr. takiva temi mi togava zakvo moje da se pysat temi sled kato imalo mnogo spored teb :@Първоначално написано от Dessynka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вземи си Пантен против накъснавето на косата! Много е хубав!
не ми пречи само на менПървоначално написано от PETET92
не стига че пишеш на латиница ми тфа че пишеш с малки и големи букви е още по изнервящо..
![]()
I did
men puk me kefi i + tfa e iznervq6t0 i iztarkano i vsi4ki da [pi6at ednakvo :PПървоначално написано от SaD_KiD
ем да ти кажа в сайтовете за запознанства пиши както искаш ама тфа е форум и е прието че трябва да се пише на кирилица щото все пак живеем в БългарияПървоначално написано от PETET92
![]()
I did
яйчния шампоан на арома за изтощена коса има СУПЕР ефект
взимай си такъв или изобщо някаква серия шампоани за изтощена коса или против накъсване...
ще се оправи косицата, само не се панирай и слушай кво ти казват у форума..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
xa dobre ,no nali nesum samo az kvo si zela da se zaqjda6 ae varvi si v tvoite temi floodi naprazno we...Първоначално написано от SaD_KiD
emi zna4i probvala sam qi4en 6ampuan i ot nego mi se poqvi parxota .. az ispolzvam predimno na avon i sum dovolna mn ot tqx... no za problema mi ne pomagatПървоначално написано от jghgh
доказва умствено изоставане...Първоначално написано от PETET92
леле колко тъпи хора има честно![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
и кфо като не си само ти? дай всички да сме против правилата? ае със здраве..Първоначално написано от PETET92
I did
използвай по скъп шампоан недей да копуваш евтини боклуци...също така си вземи балсам на ГАРНИЕР ФРУКТИС за изтощена коса обаче не го отмивай напълно трябва да ти стои леко мазно по косата тогава има ефект и също така може да си вземеш и някоя маска за коса от ЕЙВЪН даже мога да ти препоръчам една,от която много хора са доволни маската е ( ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА ЗА МНОГО СУХА ИЛИ УВРЕДЕНА КОСА) вземи да я пробваш ако не ти подейства си вземи няква от аптеката .... УСПЕХ![]()
хаха..ами използваш шампоани на Ейвън пак кво се чудишПървоначално написано от PETET92
аз си поръчах един техен шампоан ,но той беше от серията тамс плодовете бях си взела банан..готино мирише но косата ми става суха и не ползвах само него..в смисъл редувах ги веднъж с шаума,веднъж с тоя от ейвън
иначе имаше една гооооооооооляма тема за домашни маски от катрин и имаше и за коса :P а за тая маска с костен мозък..една продавачка много ми я хвалеше(да де на френдката щото се чудеше ква д аси вземе)така че продължи да я ползваш :P и известно време спри с пяните,лакове и т.н. :P
Cruel Intentions
Скъси ч малко, за да живне. Вземи си някакши по- слециални продукти и си прави домашни маски. Не мога да ти препоръчам шампоан или балсам, защото за всяка коса е различно. Аз преди си купувах само хвалени шампоани и докато уцеля подходящия за мен мина сигурно една година. При всяка коса е различно, затова опитвай.
suglasna sum s izbroenitye po gore suveti,osven tqh eto edin i ot men:
-vzemi si ot aoptekata tabletki FITOVAL-ne sa skupi,struvat 7-8 lv,a sa 60br,t.e. za 2 meseca,za6toto se piqt po edna na den.az v momenta gi piq,no ne za kosata,a imam problem s noktite,no kosata mi adski se sgusti(piq gi ot 1mesec),stana po-zdrava i absolutno sprq da pada.ako iska6 gi probvai,nqma da ti navredqt
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Коя си пък ти да й казваш как ще пише?!Първоначално написано от SaD_KiD
Най-малкото,че и твоя ник е написан по същия начин.
Ае първо погледнете себе си,пък тогава се правете на интересни.
Клик
Пфф кви са тия шампоани против изтощена коса... проблема е в скалпа не в косъма!!Вземи си Виши за косопад.Той също е и против пърхут.Малко е скъп, към 20лв ама все пак тва ти е косата и тряя да си се грижиш за нея.
mislq che ste mine ne se pritesnqvayi az imah mnoo kosopad i mnoo se pritesnqvah obache mi mina bez nikakvi maski bez nishto to e bilo ot sezona sigorno
ispeh
sl@durcheto_11
oF pravilno vij sebe si togava kritikyvai men mn. mraza takiva zaqdlivi i to pone da sa ne6to po razli4no ....Първоначално написано от SaD_KiD
Егати вее!Момичето ще си пише както иска!Като я кефи да пише така-така и ще пише.Кво само се прайте на интересни не мога да разбера!И да има други такива теми и кво?!
Ми то всякакви теми има,а всички пускаме нови.Ми дай да опустее форума,щото има еднкви теми!
![]()
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Пфф PETET92 аре малко по спокойно давай...
хората ти казаха за писането и търсачката...
и нещо по4на да се прариш на интересна ...
ама номера тука няма да мине... такива кат тебе бол..![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)