- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защооо???ПЛС хелп!
възможно ли е когато си в цикъл накрая и почти да е свършило при мастурбация да почне да тече повече,защото от 2 часа след като мастурб. почна да ми тече по-силно и незнам защо?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.p. ve4e sym q puskala taq tema ama iskam i v tozi razdel za da polu4a pove4e otgovori...znam 4e ne i e tuk mqstoto izvinqvam se...prosto e speshno zashtoto do sybota trqbva da mi e svyr6il za6toto 6te hodq na pluvane
![]()
Не мисля,че е редно да мастурбираш, докато си в цикъл...По-добре не го прави повече ако не искаш да се цапкаш и да си навредиш на органчетата.. Иначе ... не съм на 100% но все пак това ми се струва нормално след като стимулираш органите...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Нормално е
И няма нищо лошо да мастурбираш, докато си в цикъл.![]()
хах вие сте брутални :X![]()
Първоначално написано от Ifko
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Напълно нормално е и на мен ми се е случвало един път това и след като ми се случи друг път гледам 2 дена след като ми свърши да мастурбирам за да не става пак червено море
.