.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Защооо???ПЛС хелп!

възможно ли е когато си в цикъл накрая и почти да е свършило при мастурбация да почне да тече повече,защото от 2 часа след като мастурб. почна да ми тече по-силно и незнам защо?
    p.p. ve4e sym q puskala taq tema ama iskam i v tozi razdel za da polu4a pove4e otgovori... znam 4e ne i e tuk mqstoto izvinqvam se...prosto e speshno zashtoto do sybota trqbva da mi e svyr6il za6toto 6te hodq na pluvane

Не мисля,че е редно да мастурбираш, докато си в цикъл...По-добре не го прави повече ако не искаш да се цапкаш и да си навредиш на органчетата.. Иначе ... не съм на 100% но все пак това ми се струва нормално след като стимулираш органите...
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Нормално е
    И няма нищо лошо да мастурбираш, докато си в цикъл.

хах вие сте брутални :X

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Ifko
    хах вие сте брутални :X
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Напълно нормално е и на мен ми се е случвало един път това и след като ми се случи друг път гледам 2 дена след като ми свърши да мастурбирам за да не става пак червено море .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си