Е, и? Предпочитам да е честен с мен. А и като ми каже нещо подобно ме мотивира да отслабна.......Не се впрягай толкова-не си дебела. Но ако пиеш много алкохол......това вече е сериозен проблем, заради който трябва да се дразни.
Иначе аз съм над 55 кила, 166 см, но не мисля, че изглеждам дебела или нещо такова. Да, не съм кльощава, но аз вече не съм и момиченце. Откакто ходя с приятеля си съм качила 5-6 кила, които просто не мога да сваля. Това е промяна в конструкцията, мазнини около корем, които ме подготвят за бременност и прочие, по-широк таз.........и какво от това? Изглеждам си добре, а в сравнение с колежките ми съм най-млада и най-слаба . Такива изказвания, че над 50 кила не става, може да ги каже само комплексиран човек. Да не говорим, че моят приятел идея си няма колко точно тежа.......вижда как изглеждам и толкова. Мускулите тежат повече от мазнините все пак, а костите при различните хора са различно плътни.....Била съм 46 кг когато бях на 19 и бях ужасно отвратителна-изпита, кльощава, без бюст и форми......не се харесвам така.
Да не говорим, че над 20 трудно ще има жена под 50, както над 30-под 60 кг.......жените са склонни да качват от само себе си непрекъснато.