- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска любов
Здравейте..
Значи проблемът (поредния) е че приятеля ми иска да му правя френска, а на мен незнам защо не ми допада.... Смисъл не е вината в него или нещо... просто на мен не ми допада и предеякулационната течност не ми е приятна... Правила съм го 2 пъти и незнам защо другите момичета много я обичат... и ми става кофти, защото знам, че той иска и се надявам да не стане много настоятелен за това...
Просто тази вечер лекичко се заяде по тази тема и ме пита дали бих го направила... и аз му споменах, че бих, но не ми допада много много.. и той се разбуча "ми и мене да те лижа, ама го прая, защото ти харесва" .... пф
И верно ми стана малко кофти, защото все пак би трябвало да ми е приятно да го правя за негово удоволствие....
На вас какво толкова ви харесва в френската любов и изобщо има ли такива като мен или всички момичета я харесват.... хах
На 16 съм, той на 18 почти (ако има значение, което ме съмнява)![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
За Бога, ако не ти харесва просто не го прави. И какво като се цупи той?Ако те обича и не е с теб заради секса, ще те разбере.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не си длъжна да му правиш щом не ти харесваМен също не ми харесва особено ,обаче го правя ,защото зная ,че му е приятно ,а и очаквам същото в замяна
![]()
уговорете се да го правите без френска..
т.е. само чист секс, че да не се мъчи да те "изнудва" като изтъква че той те лиже, а ти него го смучеш рядко... и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не... има свирка няма лизане е по-готиноПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
+1Първоначално написано от __PrOmAnQk__
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Ами на мен ми харесва, защото ми действа много възбуждащо, защото му доставям удоволствие, харесва ми дори вкусът...просто полудявам от това. Даже понякога му правя само свирка без да има продължение после. Ей така
Но на теб щом не ти харесва не се насилвай..но пък да не вземе да му стане мания и да я потърси другаде..не че нещо но това си е доста важна част от секса в една връзка. Не вярвам, че ще издържи цял живот без свирка.
Мъжете обичат разнообразието. За тях секса е единственото такова, докато жените изпитват около 10 вида оргазми, те си имат само този. Единственият им шанс за разнообразие е оралната любов. Това е единственото по-различно усещане. И аз не обичам да правя свирки, не ми хареса нито вкуса, мириса или усещането да си разтягам челюстите до немай къде, но не бих спряла. На него му харесва и да го лиша от свирките ми се струва гадно и нечестно. Според мен, колкото и да е неприятно, по-добре (ако искаш сериозна и дълга връзка) стисни зъби (небуквално) и му доставяй това удоволствие. Другото решение, което пак е честно е да не му правиш френска, но и той на теб не. Така и двамата сте прецакани.
![]()
е като не ти допада недей му правиаз лично го правя,защотото умирам от кеф като го гледам колко му харесва .. като не искаш му обясни как стоят нещата и че няма за какво да ти се сърди .. и да има момичета които не я харесват и не я практикуват
успех иначе :P
Да, за последното съм напълно съгласна. Ако той тръгне да я къса или изнудва за едната свирка- да го маха тоя изрод. Но все пак може би е добре да си прецени сама за себе си дали и е чак толкова гадно и не може да го прави да речем много рядко, но все пак да не го лишава съвсем... Мъжете обичат свирките твърде много, за да се откажат просто от раз. Или наистина, да не иска лизане, ако тя не дава свирки.Първоначално написано от baby_bitch
![]()
Това си е природа !
ОМФГ той пък щом не те уважава и не се съобразява с тебе кво му угаждаш бе! На мене гаджетои тва да ми го каже и няма никога да му направя френска! В секса нещата не са по задължение и насила!
+ това той като не може да те задоволи вагинално кво се оплаква, че с еналага да те лиже...
Не падай толкова надолу та да му духаш на тоя! Щом не ти е приятно, ако те обича няма да те насилва! Ако не те обича няма смисъл ти да се жертваш! И в двата случая няма духане!
mi pomisli si koi e 4ovekut do tebe 6tom se cupi i te iznudva ne znam ama ne mi izglegda mn dobre taq situaciq