.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Възможно ли е Ескапел да не подейства?

Zdraveite...iskam da popitam kakva e veroqtnosta da sym s polojitelen tes sled kato sym pila hapcheto predi 3 sedmici na 9-10 chas...sled tova imah nqkakvo mn tymno zacapvane neshto kato cikyl...trqbva da mi doide tiq dni no nqma oshte nishto....strah me e ot testa da ne e 2 cherti blagodarq predvaritelno .

т.7
    Aleandra
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

еми като те е страх да си напраиш тест ще се чудиш
    тука няма ясновидци...
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Най добре си направи тест.

Цитирай Първоначално написано от alksndr
    еми като те е страх да си напраиш тест ще се чудиш
    тука няма ясновидци...
    to che nqma nqma ....obache bqh chela che ako ti doide do nqkolko dena si bila bremenna i nqmalo strashno .... a inache boja rabota iiii shte si napravq test !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^seriozno li?!Mi aaaaide napravi go toq test nai-nakra!

Спокойно!!!И да не направиш тест и да направиш истината ще е една!Или си, или не си бременна!Ако не направш тест след време сама ще разбереш дали си бременна, но защо е нужно да чакаш сама да разбереш, а не направиш един тест и да видиш какво е положението?Айде купувай тест и прави!Препоръчвам ти тес surecheck - струва около 3 лева и сестра ми винаги си взима от него и никога не е показвал грешно!ИИ още едно съветче-тест по принцип е хубаво да се прави сутринта в 9-10 часа!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Eй сега хвърлям боба и ти казвам....
    ммммммммммммммммммм
    не
    не си бременна
    5 лева моля!

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Спокойно!!!И да не направиш тест и да направиш истината ще е една!Или си, или не си бременна!Ако не направш тест след време сама ще разбереш дали си бременна, но защо е нужно да чакаш сама да разбереш, а не направиш един тест и да видиш какво е положението?Айде купувай тест и прави!Препоръчвам ти тес surecheck - струва около 3 лева и сестра ми винаги си взима от него и никога не е показвал грешно!ИИ още едно съветче-тест по принцип е хубаво да се прави сутринта в 9-10 часа!
    Ms mnogo

Не си бременна според мен.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на mynichka
    абе теста си е най-добре :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

.. не може да си бременна пък то са може да ти закъснее щот нали е имало преди нещо като следа от цикъл .. тека че спх
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    София
    И още едно съветче-тест по принцип е хубаво да се прави сутринта в 9-10 часа!
    + едно уточнение : Най-добре на гладно да си правиш теста, въпреки че храната слабо може да повлияе на хормона, който се изследва.
    Успех, убедена съм, че няма за какво да се притесняваш! Ако Ескапел е имал ефект, то зацапването е един от признаците, подсказващи това
    The Joker: "Why...So...Serious?"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summer_Love_66
    .. не може да си бременна пък то са може да ти закъснее щот нали е имало преди нещо като следа от цикъл .. тека че спх
    Напротив може Моята майка когато е била бременна и се е случило точно това в началото на бременноста! Имала е нещо като цикал но не е било това....
    Но пък и на мен ми се е случвало да имам нещо като цикал 1 ден преди да ми дойде пък не съм била бременна Не знам защо те е страх от теста но ако аз бях на твое място предпочитам тест на секундата

Голям фен
    Напълно е възможно да не те хване,даже имаше такава тема преди няколко дни!
    Вместо да се чудиш направи си един тест както ти казаха,ние няма с какво да ти помогнем.

Град
    на кънда мънда в дивия
    може...

Napravih si testa... beshe otricatelen amaaa sutrinta pih benalgin... i se chudq dali e okazal bliqnie

Цитирай Първоначално написано от ssiska
    Napravih si testa... beshe otricatelen amaaa sutrinta pih benalgin... i se chudq dali e okazal bliqnie
    Не ,не би трябвало да е оказало влияние-все пак това лекарство не е на хормонална основа!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да има и такава възможност.

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от Lil_Iv
    И още едно съветче-тест по принцип е хубаво да се прави сутринта в 9-10 часа!
    + едно уточнение : Най-добре на гладно да си правиш теста, въпреки че храната слабо може да повлияе на хормона, който се изследва.
    Успех, убедена съм, че няма за какво да се притесняваш! Ако Ескапел е имал ефект, то зацапването е един от признаците, подсказващи това

Тест може да си направиш по всяко време на денонощието!Пише го дори и на самата кутия.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    София

Re: Възможно ли е Ескапел да не подейства?

Цитирай Първоначално написано от ssiska
    Zdraveite...iskam da popitam kakva e veroqtnosta da sym s polojitelen tes sled kato sym pila hapcheto predi 3 sedmici na 9-10 chas...sled tova imah nqkakvo mn tymno zacapvane neshto kato cikyl...trqbva da mi doide tiq dni no nqma oshte nishto....strah me e ot testa da ne e 2 cherti blagodarq predvaritelno .

т.7
    Aleandra
    Ескапеле, както и всички останали средства за предпазване от нежелана бременност НЕ ГАРАНТИРАТ 100% защита.

Глупости само в тоя форум

ми за ескапела нз...едва ли да не си е свършил работата...аз също пих и си я свърши... на опаковката тогава мисля 4е пишеше 4е 80-90% сейства *.*

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Мега фен Аватара на Rofl4e
    84% е сигорноста че ще подеиства ескапел и си направи тестче

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    84% е сигорноста че ще подеиства ескапел и си направи тестче

ти не учиш ли бг?

ОхоОоо честно казано съм чувала доста случаи при които това хапче не действа.Не искам да те плаша в никакъв случай,но ще е добре да си направиш тест.сигурно се притесняваш,но или тест или при гинеколога...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си