- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е Ескапел да не подейства?
Zdraveite...iskam da popitam kakva e veroqtnosta da sym s polojitelen tes sled kato sym pila hapcheto predi 3 sedmici na 9-10 chas...sled tova imah nqkakvo mn tymno zacapvane neshto kato cikyl...trqbva da mi doide tiq dni no nqma oshte nishto....strah me e ot testa da ne e 2 cherti![]()
![]()
blagodarq predvaritelno .
т.7
Aleandra
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
еми като те е страх да си напраиш тест ще се чудиш![]()
тука няма ясновидци...
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
to che nqma nqma ....obache bqh chela che ako ti doide do nqkolko dena si bila bremenna i nqmalo strashno .... a inache boja rabota iiii shte si napravq test !Първоначално написано от alksndr
![]()
^seriozno li?!Mi aaaaide napravi go toq test nai-nakra!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Спокойно!!!И да не направиш тест и да направиш истината ще е една!Или си, или не си бременна!Ако не направш тест след време сама ще разбереш дали си бременна, но защо е нужно да чакаш сама да разбереш, а не направиш един тест и да видиш какво е положението?Айде купувай тест и прави!Препоръчвам ти тес surecheck - струва около 3 лева и сестра ми винаги си взима от него и никога не е показвал грешно!ИИ още едно съветче-тест по принцип е хубаво да се прави сутринта в 9-10 часа!
Eй сега хвърлям боба и ти казвам....
ммммммммммммммммммм
не
не си бременна![]()
5 лева моля!
Ms mnogoПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
абе теста си е най-добре :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
.. не може да си бременнапък то са може да ти закъснее щот нали е имало преди нещо като следа от цикъл .. тека че спх
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
+ едно уточнение : Най-добре на гладно да си правиш теста, въпреки че храната слабо може да повлияе на хормона, който се изследва.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Успех, убедена съм, че няма за какво да се притесняваш! Ако Ескапел е имал ефект, то зацапването е един от признаците, подсказващи това![]()
The Joker: "Why...So...Serious?"
Напротив можеПървоначално написано от summer_Love_66
Моята майка когато е била бременна и се е случило точно това в началото на бременноста! Имала е нещо като цикал но не е било това....
Но пък и на мен ми се е случвало да имам нещо като цикал 1 ден преди да ми дойде пък не съм била бременнаНе знам защо те е страх от теста но ако аз бях на твое място предпочитам тест на секундата
![]()
Напълно е възможно да не те хване,даже имаше такава тема преди няколко дни!
Вместо да се чудиш направи си един тест както ти казаха,ние няма с какво да ти помогнем.
Napravih si testa... beshe otricatelenamaaa sutrinta pih benalgin... i se chudq dali e okazal bliqnie
![]()
Първоначално написано от ssiska
![]()
Не ,не би трябвало да е оказало влияние-все пак това лекарство не е на хормонална основа!!!
Първоначално написано от Lil_Iv
Тест може да си направиш по всяко време на денонощието!Пише го дори и на самата кутия.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ескапеле, както и всички останали средства за предпазване от нежелана бременност НЕ ГАРАНТИРАТ 100% защита.Първоначално написано от ssiska
Глупости само в тоя форум![]()
ми за ескапела нз...едва ли да не си е свършил работата...аз също пих и си я свърши...на опаковката тогава мисля 4е пишеше 4е 80-90% сейства *.*
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
84% е сигорноста че ще подеиства ескапел и си направи тестче
Първоначално написано от Rofl4e
ти не учиш ли бг?
ОхоОоо честно казано съм чувала доста случаи при които това хапче не действа.Не искам да те плаша в никакъв случай,но ще е добре да си направиш тест.сигурно се притесняваш,но или тест или при гинеколога...