- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правите на Хелоуин?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

побъркаха ви шибаните американци..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Дадохте ми идея за домашно мръснишко парти
едва ли ще празнувам
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

аз пък имам рожен ден на 31 октомври
значи ще празнувам..иначе миналата година в даскало имаше доста странно облечени индивиди
и все пак не смятам, че тази година ще ги пуснат в даскало без униформи..

абе вие прости ли сте това е само в америка...
не е само в Америка, защото е католически празник и празнуват всички католици по светаПървоначално написано от Darkkiss
но Америка пак го изопачава с филмите си и сега всяко второ пишлеме ще тръгне да чука по вратите, облечено в някви странни парцали, за да иска бонбони
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Деба и тъпия празник американски и него ли почнахте да празнувате ? Що не празнувате 4ти Юли ден на независимоста на Америка ?
Jebem te u usta, jebem te u oko
И тази ли американска простотия тръгнахме да копираме,нищо няма да правя ,ден като ден.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Първоначално написано от jghgh
Мн праилно кфо кат не е български празник?!?За тфа да немоеме да празнуваме и се кефи на макс?На хорцата им се купонясва бе и с тфа даск само чакаме някой купон...пфф и вие едни-един живот се живее треа да е на МАКС
Не празнувам нищо освен, рожденни дни и Нова Година!!!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
една добра идеяПървоначално написано от the_hottie

Saatana vittu perkele hate crew!
супер много преувеличавашПървоначално написано от _SL_
хората, които го празнувам(е) не са (и респективно не сме) нито набожни, нито анти-българи, както вече се бях изразила...
в България засега не съм видяла къща украсена с тикви и лампички и фенери, просто се събираме да порнем и да се забавляваме
хората го правят за купона
никой не се вживява в религии, нито си мисли че гони зли духове, просто простеем, което в крайна сметка не е чак толкова лошо
защото и аз много мразя, аам чак пък толкова : ) за всяко нещо мога да седна и да мрънкам, а дефакто нито да ме дразни, нито да ми пречи по някакъв начин
хората се събират ей-така за веселието, и най-вече защото човека е социално животно, колкото и някои хора да работят против този факт (прилагайки "методи" на себе си, които не са успешни, само го потискат)
ии както и да е, само исках да си кажа.
някой да е звънял у вас да иска бонбони?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride

празнувам го когато съм в настроение. тая година няма да съм.
еми не се вживява никой именно защото тъпите им филми толкова са го изкривили че вече няма нищо общо с религията имПървоначално написано от jghgh
а това си е точно католически празник
намерили са в него нещо по-необичайно и ааайде..
на мен никой не ми е звънял на вратата, защото повечето хора които живеят тук са пенсионери, а останалите са под 6 години
а да не споменавам че звънне ли ми някой за подобно нещо ще му навра шарените парцали във всяка една възможна дупка по тялото
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз пък ще съм на хелоуин парти с хубава музика,на което никой няма да празнува хелоуин.
Просто за забавата,танците и алкохола.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Сигурно на кино, за да гледам SAW 5.
What you give is what you get!
Май си се уплашила още преди да си го изгедала...Първоначално написано от Desi_etnies
Ми като знам на колко години е нищо чудно да се е уплашила!
ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!
В мойто даскало се очертава да има купон. Май там ще ходя.
mindscan

ъм... нищо?
вярно... на екскурзия съм => някакво парти

ще прекарам Хелоин с амфет и гъби, с коланасса че се изгустираме