.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    slu6ai sq tva e seriozno i hem ti idva po rano i hem ako nqkoi se e ispraznil v teb (protiv bremennost):
    edna butilka konqk sipva6 edna 4a6a vatre slaga6 pove4e 4eren piper i pie6 pone po 2-3 4a6i na den ako moje6 i butilkata ispii ama ne na vednaj a za cql den..
    tova e savsem seriozno i pomaga 4esno

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Вярвам на съвпадението Иска ми се да видя лицето на гинеколожката като й го кажеш
    И аз се записвам за свидетел на тая случка
    Гъташ нивата на прогестерона с чай от обелките на лука или канела. Вземете напишете научен труд на тая тема, може Нобелова да отнесете!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Относно въпроса по-горе дали правя секс... спокойно,няма вероятност да съм заченала непорочно,така че няма как да съм бременна а за препоръката на garrett ... мммм Мисля ако някой се е изпразнил в мен просто да отида до аптеката и да си купя Ескапел,отколкото да се наливам като казак с ром

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az umrqh ot smqh! tova s pbelkite ot luka mi zvu4i leeeeeeeeeko veroqtno,ni6to ne pre4i da go probva6,ama drugite "predlojeniq" sa absurdni!

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Тва съм го пробвала : 2 пакетчета ванилиа се разбъркват в чаша кока-кола пиеш и на другия ден ти идва .

и при мен подейства

Цитирай Първоначално написано от d1d3nc3to
    Трябаше да ми дойде неска,но не идва ... Ще си почакам явно.. да си призная не пробвах нищо... Някой от форума май беше споменал да се ядat много лимони и щяло да ми дойде... От други приятелки знам,че ако пия много таблетки витамин С ще ми се забави цикъла.. И като помислих логично ,че лимона е един от плодовете с най-голямо съдържание на именно този витамин и си казах .. Ще мина и без бабините рецепти на тоя и оня... Просто ще чакам да ми дойде.. колко и да се налага да чакам Иначе все пак мерси за съветите ,ако някой път го закъсам много,ще се опра и до тях
    Ми ок, направила си добро решение като си оставила нещата сами да си се развият защото не е хубаво да се месиш-аз съм се месила един път но се налагаше!

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Май не съзнавате колко е опасно това!?
    Направи добро- яж л***о !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си