- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта или парите
Защото големината на състоянието е правопрпорционална на навлеците и обратнопропорционално на приятелствата и любовта.Иначе няма лошо.Първоначално написано от blood_dodo
любовта е важно нещо...дори най-важното в едно връзка....ама парите също са важни не може без тях....така че за мен нещата са комплексни...![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Две едновременно? Надали. Все пак - тази с по-малкото пари, определено! Дори и да примем, че по моя преценка и двете имат еднакво добра представа за света(хаха) и цената на живота. Парите (ще) си ги изкарам сам и бездруго, това не би ме притеснило или угнетило чак пък толкова. Не обичам да съм зависим от когото и да е, най-малкото пък финансово. Брак за момента е твърде сериозна и далечна дума за мен. Там е вече друга бира..
И сега по-общо ('щото от изв. време насам не ти попадам в 'целевата тийн категория за отговори') - поддавам се на импулса и си изживявам моментите докрай.., когато ги има, то е ясно. Нито преди (откакто се помня) нито сега парите (независимо тяхното количество, подчертавам - за да не давам и конкретни примери) биха повлияли на везната в коя да е посока. Не и те.
@vvs_go, само така си мислиш. Дори не си и милиметър близо до истината. Дали защото само си чувал/гледал/чел за нещо подобно досега, дали поради прекомерното ти заседяване пред монитора - няма как да знам.
Така е, да.Първоначално написано от Niakoitam
"Ako се омъжиш по любов,без пари,очакват те страстни нощи и тъжни дни"![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
А,ако се омъжиш или ожениш без любов само заради паруи незнам дали дните ти ще са по-весели след време,а страстните нощи направо ще си липсват.Първоначално написано от bibo
![]()
вижте са любовта не храни, но пък без нея не можем и не знам какво да кажа за тая тема![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Нарочно я направих така,защото при въпрос любовта или парите ми е ясно че особено тук повечето ще са за любовта,а така има някакво по-голямо притивопоставяне.![]()
liubov![]()
Любовта. Пари можеш по всякакъв начин да изкараш. Аз предпочитам да съм бедна, но да знам, че имам човек до себе си, с който се обичаме и можем да разчитаме един на друг във всеки един момент, отколкото да живея в лукс и същевременно с това отвътре да съм празна...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Всички казват любов,
аз взимам кинтите и си чукам други.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Когато бедността налазва под вратата, любовта из0лита през прозореца.....Колкото и гадно да звучи-без пари не може да се живее. Квартира, ток, телефон, вода, храна......щом за град като Свищов едва ли ще ми стигнат 700 лв за 2-ма души, не си представям какво е в другите градове. Реалността е такава-не можеш да очакваш любов, романтика, страст, обич, ако няма какво да ядеш. И все пак ако не говорим за такива случаи, бих избрала този, който обичам. Може да не е богат(и мъжа ми не е), но докато има 2 ръце и мозък в главата си-гладен няма да остане, а докато ме обича-няма да си позволи да ми липсват жизнено важните неща.
+ + + :PПървоначално написано от Bellatrix
Аз мисля реално,не витая в облаците,и знам,че без пари неможе да се живее. Както каза krem4et0 ^^по - нагоре....тряба да се плаща ток,вода,парно,интернет,и какви ли не още работи.Естествено,без любов сме за никъде,но трябва да се погледне реално на нещата,днешно време.
Парите са за това,човек да живее.Да се издържа,да си плаща сметките,да се храни,обува,облича и още куп причини......Първоначално написано от sasha_90
Kolkoto i da sum materialno zadovolena,s 4ovek kum koito ne izpitvam 4uvstva,ne bih prenebregnala istinskata si liubov,ne bih prenebregnala i oburnala grub na tozi,kum koito me vle4e surceto...
За това,да.Но когато имаш достатъчно пари,а нямаш човек,на когото да вярваш,какво ще правиш?С пари ли ще го купиш?Едва ли ще станеПървоначално написано от Люси
![]()
На света няма нищо по ценно от любовта...поне за ментя не може да се купи..за мен тя е най важна..и без да се замислям бих се спряла на нея!!тя крепи основите на всичко...а парите сами ще си дойдат...вярно е и те са някаква сигурност и нужда,но са на последно място!
Първоначално написано от sasha_90
Права си,човек не може да си купи любов колкото и пари да има,в някои случаи и здраве неможе да си купи,но пък за съжаление и без пари неможе да се живее.![]()
Абе, деца-любовта как точно ще запълни стомаха ви, ще задоволи жаждата ви, ще ви даде покрив над главата? Разбира се, че трябва в 1 връзка да има любов. Разбира се, че материалната изгода не бива да е основа на никоя интимна връзка. Това му се казва проституция. Но помислете реално, че ако имате само любов, то и тя няма да издържи кой знае колко дълго. Защото проблемите, свързани с осигуряване на най-необходимото, ще съсипят всяко 1 чувство. Мислите ли, че няма да се озлобите срещу човек, който не ви осигурява нормален начин на живот? Мислите ли, че няма да се карате за пари, ако ги нямате? бедността изнервя сама по себе си хората. Излезте от розовия си свят и погледнете навън- мислите ли, че просяците по улицата, бедните, които ядат само хляб и спят по подлези, пенсионерите, които преживяват със 150 лв пенсия(като половината заминава за лекарства) им е до любов, романтика....секс ако щеш. Трябва нещата да се комплексни. Гледах изказвания на участниците в "Сървайвър". Питаха ги липсва ли им секса и изобщо нежността. Те казаха, че като си освирепял от глад за нищо друго не можеш д мислиш, да не говорим за романтика и секс. и 1 въпрос-вие някога лягали ли сте си гладни. Ама не от диети, а защото нямате какво да ядете. Ако поне 1 вечер не ви се е налагало, то няма как да ме разберете. Повярвайте мислиш само за празния си стомах и сънуваш сандвичи...........