.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Да избира?

Да избира?

Приятеля ми има рег в сайт за запознанства,а на мен това не ми харесва-все пак знаете какви ги има там.Казах му и му показах,че не ми е приятно да се занимава с това,но той продължава.Да му кажа ли да избира-или мен,или сайта?Не исках да се стига до тук,обаче не издържам повече-страшно много го ревнувам,но гледам пред него да се сдържам и той не знае колко сериозни са нещата.Смятате ли,че е глупаво?Че е посегателство над личната му свобода?Изпадали ли сте в такава или подобна ситуация?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами прекалено е да му кажеш "Избирай мен или сайта".Ако си имате взаимно доверие,не се притеснявай. Ревността е болест! Поговори с него на тая тема...в крайна сметка,ако те обича,ще си изтрие рега.И без това там не можеш да срещнеш кой-знае колко умни постове. Повече ме съмнява причината поради,която се е регнал.Защото до колкото аз разбирам,за да се регистрираш в такъв сайт,значи търсиш флирт или гадже.Приятели може да си намери и по много други начини,които не биха те дразнили.Но просто трябва да се правят компромиси,за това,ако не си изтрие регистрацията,остави го.Няма смисъл да го загубш заради такава простотия.Бъди силна и не обръщай внимание на това,какво му пишат в сайта.

Дерее, кво става, всеки се оплаква от тия сайтове за запознанства?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    e kvo tolkova,4e ima reg,spokoino,a ti my kaji da ti dade parolata i gotovo :P noo e prekaleno da my kaje6 izberi mene ili saita,prosto
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Мисля че прекалено на сериозно приемаш нещата.Та това е само някакъв сайт за запознанства,а в тези сайтове вече запознанствата са минимални. Ако той не е такъв че да си пише с разни момичета и да ги "сваля" примерно не мисля че има за какво да се притесняваш. А ако го накараш да избира...мисля че ще изглежда адски глупаво.

Знам какво е.. не е много приятно. Лично моят приятел ме проверява в един, чете ми хронологията в скайп.. тъпо е, но си е такъв.. аз го обичам и ми е все едно.. нямам какво да крия и това не ме притеснява.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на mynichka
    Ако те обича ще си изтрие само регистрацията
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    people`s wet dreams
    и да изтрие регистрацията пак ще се занимава с други момичета щом ти не си достатъчно интересна , така че не го карай да си трие регистрациите а го заинтригувай!

Това е страшно глупаво, трябва да му имаш доверие.Ще започнеш да го задушаваш така, отнемаш му свободата и това със сайтовете ще е най-малкото.
    Моят приятел ме накара да си изтрия реговете в такива сайтове.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

" Мен или Сайта " Нищо лично но е прекалено
    Тупак Амару Шакур

( 16.06.1971 - 13.09.1996 )

I'm just trying to live right and pray you take me through .
    And with this song I dedicate to you, my Lord .

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Е какво като има регистрация там ? С теб ли е ? нека се забавлява ... ако му имаш доверие остави го ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

По-спокойно.Предполагам знаеш, че страшно много хора имат регове там, така че той няма да е нито първия, нито последния.Недей да го ревнуваш от всичко, просто е мн мн гадно, в един момент даже му нарушаваш личното пространство.Важното е че е с теб

А имаш ли доказателства, че прави нещо нередно в тия сайтове..?Ако имаш-зарежи го..И не ги слушай..дето ти казват да се оттърсиш от ревността и че било лошо..Да ама който го няма тоя проблем не знае какво е..Аз също съм много ревнива с повод и без повод..ама..вземи се разчекни малко да видиш има ли причина или не... поне тфа да разберем..

вгледай се в себе си-може би нещо у теб му липсва затова е в тези сайтове,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си