Цитирай Първоначално написано от vvs_go
tva da imame vryzka s bogata jena ni e me4ta na si4ki myje no realno ne e taka kakto izglejda osobeno v skandali
За какво ти мечта?А,ако се окаже някоя,която само ти го натяква този факт и не ти позволява и дума да кажеш.

Това ме подсети нещо.Като чуя някоя певица или друга да казва че не би тръгнала с мъж,който кара москвич или който се вози в градският транспорт,защото на НЕГО щяло да му е неконфортно с нея направо ми бърка в гъ.. ааа мозъка де.

Иначе аз навремето спорих в часа по психология с една богата съученичка за това дали ще тръгна с момиче ако не ми харесва само заради парите.Е,не можахме да се разбереме докрая.Аз тогава си траех ама тогава бях решил да си държа на позицята.Ама ако беше решила да провери дали е така наистина щеше да спечели облога ...и бедна да беше пак щеше да го спечели

Иначе най-добре да си имаш пари,колкото да можеш да си позволиш някои неща.Не е хубаво да си беден да не можеш да си позволиш нещата,които ще накарат теб и твоята половинка да се чувствате добре заедно,но не е добре и да си много богат и да ти обичат само парите и да ти се лепят разни навлеци и навлечки.