.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    в днешно време всички правят секс на 13/14 да не говорим, че има отделни индивиди които почват и по-рано и за това новината, че си на 18 и си девствена се приема по този начин представата на обществото се е изкривала относно тези неща

+1

повечето не чакат подходящия,но щом ти си решила да го правиш по-добре.Няма нищо срамно и нищо странно.Момичето така си е преценило просто.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    mi tva si e izcqlo tvoi izbor,a za reakciqta bih kazala 4e dnes pove4eto na 15 ve4e vodqt otdavna polov givot,zatva ima takova vseob6to u4udvane moge bi

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    taka sme nau4eni 4e kato 4eum nqkoi nad 16 godni da ne e pravil sex i go priemame za neestestveno

shte kaja 4e e mnogo dobre trqbva da ima pove4e takiva momi4eta
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

v dne6no vreme ako ne sa go pravili na 14/15 izpadat v depresiq edva li ne. poradi tazi pri4ina nqkoi hora reagirat taka kato im kaje6. da ne ti puka, evala

оф начи,как не ви омръзна да пускате глупави теми...кво искаш ся?? да те похвалим ли? ми добре,свястна си и кво ся?
    не разбрахте ли ,че кой,каквото прави,за себе си го прави,защо се влияеш от мнението на другите.като не си готова-не го прави ,ние какво да направим?
    BTW това е 123456-та такава тема...спрете се малко ,стига сте пускали глупави теми за щяло и нещяло,хората имат и по-важни проблеми от такава като твоята-дали е лошо да си девствена...излагате се бе хора.
    и аз съм девствена и се гордея с това,а ти го казваш така,сякаш те е срам от този факт.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Тоя пич трябва да се раздва че си е намерил такава приятелка(девствена на 18[чиста като сълзичка]и може да земе едно от най важните неща на едно момиче)И няма какво да те притеснява този факт даже трябва да си горда с него!

Град
    Paradise
    Не е нито нормално, нито ненормално. при всеки е различно. Просто стечение на обстоятелствата. Не си срещнала точно момче=> не си го направила. Ако беше срещнала някой подходящ щеше да го направиш и на 15 и тая тема нямаше да я има. И аз съм така. Не бих пуснала на момче, което не обичам. Аз моето го срещнах и си загубих девствеността на 16, но ако не се беше появил до 18-годишнината ми и дотогава щях да чакам. Или изобщо, може и да 20 и нататък - докато не се появи. Няма да ти свалям шапка, няма и да те упреквам. Въпрос на късмет.

олее ей тва е!!! Признавам те!!! Много малко останаха такива момичета като тебе..свестни! =D> =D> =D> =D> това за мен е един голяяяяяяяяяяяяяяяяяям ама огромен плюс за теб пред останалите БравО!

Град
    Пловдив
    Тва е супер изобщо не тряа да те притеснява,трябва да се гордееш с тва
    ChoCoGirL..!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не виждам нещо срамно в това.И аз съм на 18 и не съм спала с момче досега,но това не ме прави половин човек.

Повече от фен
    Вие с тва мислене като се сближите с некой и не му пускате и човека ви зарезва... така изпущате потенциални шансве и после що сме така?
    Вервате си сигорно в следбрачната нощ да е първа ...

Не трее да ви дреме бре

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Мне, искам да разбера какво толкова ви кара да реагирате така, като разберете, че момиче на моята възраст не е правило секс ..
    Ми реагираме така понеже вече сега 12 годишна е минала под ножа.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Единственото което мога да ти кажа е че само ти можеш да решиш кога и с кого да го направиш

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от TheRealisT
    олее ей тва е!!! Признавам те!!! Много малко останаха такива момичета като тебе..свестни! =D> =D> =D> =D> това за мен е един голяяяяяяяяяяяяяяяяяям ама огромен плюс за теб пред останалите БравО!
    ти пък как разбра че е свястна?може пък да е кучка по характер авторке нищо лично и аз съм девствена :P ко ти пука е.. ; )

Cruel Intentions

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    в днешно време всички правят секс на 13/14 да не говорим, че има отделни индивиди които почват и по-рано и за това новината, че си на 18 и си девствена се приема по този начин представата на обществото се е изкривала относно тези неща
    +1 и това е жалкото в България, но нали сме ,,нормална'' държава!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Шапка ти свалям...
    GTA Stunting

Re: Девствена съм,на 18 години съм

толкова ли е странно,че на когото кажа и викам им,абе хора просто не съм срещнала подходящия човек,какво толкова.. и сега и приятеля ми и той, ходим от 1 месец...и ме попита съответно...викам му-ми не ,не съм, за кво да го лъжа ... при което:'не те ли притеснява тоя факт ?', бих казала ами не... не се е случило и това е .. какво смятате по въпроса..
    Яко си задръстена на 18 и девствена ти си няква тъпа чесно такива кат теб са...

Повече от фен
    Мне, искам да разбера какво толкова ви кара да реагирате така, като разберете, че момиче на моята възраст не е правило секс ..
    Тоя твоя човек ако те упреква за това - значи е мн зле и не ти трее
    Ако ти прави намеци, не се дърпай пък ти! Защото ако е свестен, пък ти го въртиш вече ... ще му омръзне и пак ще изпуснеш момента

Признавам те !!! И аз искам да се сдържам,но не винаги успявамм... :P Права си изчакй подходящия
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от Consequence
    Има нещо, което започва да ме изнервя ...
    Започна да се придава голямо значение на цялата работа.
    "не съм срещнала подходящия човек" ... Какво значи подходящият човек ? Щe му свалиш блузата и отдолу ще има синьо трико с голямо S върху него ли?
    Разбирам да не се чувстваш готова и т.н., но да кажеш, че не си намерила подходящият е глупаво.
    Подходящ няма ... Може да си лудо влюбена в някой, да прецениш, че той е човека и два дена след това да те зареже.Това е живота ...
    Не го превръщайте в някакъв специален ритуал.Това е секс!
    Важно е единствено да имаш връзка с човека, а не да претупаш нещата.
    Ti si momche nali.Savsem normalno e edno momche da kaje "be tova e samo sex",ama pri nas momichetata ne e taka.Za nas parviqt pat e mn vajen.Ili pone beshe taka predi nqkolko godini,a sega nqkoi monicheta fledat da se ottarvat ot tova "breme" kolkoto se moje po-rano.Pak i momicheto kato kazva che ne e sreshtnala podhodqshtiq znachi e taka,zashtoto moje da haresvash nqkoe momche super mn i da ne iskash da spish s nego.
    A za avtorkata-ne se pritesnqvai i ne obrashtai vnimanie kakvo ti kazvat.Sugurna sam che izbranikat ti shte se radva da e parviq.Ima i dr kato teb.Az sam na 19 i predi nqkolko meseca mi beshe parviq pat,no pri men gadjetta mi ne sa reagirvali taka,a sa se nadqvali te da sa parvite,no...Kakto i da e-kogato se pochuvstvash sigurna che tova e majat s koito iskash da ti r prviq pat togava go napravi.Nqma znachenie daje i da si stanala na 20

Ако беше постнала темата, че си продаваш първия път за 1 милион евро, всички щяха да кажат, че си егати печената мацка, а сега виж какво стана - пулят ти се насреща разни недорасляци, дето си мислят, че са правили секс! Какъв секс, бе, преди 25-30 години - то това вашето е кекс, ама недопечен и глетав. Хайде сега само да не ми се заобяснявате колко сте страшни. Страшни са мацките за големите батковци (над 30 г.) и чичковци (над 40 г.), щото им се хапва агнешко, а не защото има какво да научат от вас. Друго си е все пак едно стегнато маце - и отпред и откъм гърба.
    А що се отнася до 18 годишните и повече, които още не са правили КЕКС, да не се притесняват - с повече продукти (т.е. емоционална готовност) и предварително загрята фурна (т.е. психическа уравновесеност, а не издивяла пубертетщина) винаги шансът да е по-добър е по-голям. Хич не ги слушай пуберите, намери си обаче "готиния", който не пита по форумите: "една девствена ми се обади и кажете кво да я правя" . Има и свестни момчета около теб, които обаче за нищо на света не искат да се издадат пред многознайковците връстници. Просто ги наблюдавай по-добре, може и да намериш твоето мило момче

Ужас! 12-13 годишни правят секс! Съвсем като циганите станахме. Сега остава да започнете и деца да раждате и да ги оставяте в домовете и сигурно тогава ще жънете страшно възхищение у връстниците си. Ама знам, че няма как да го разберете сега, колкото и да ви го обясняваме ние, другите, станали вече на "преклонна" възраст. Изпийте си горчивите хапове - ваши са си и няма как да ви ги вземем!
    P:S: Не се отнася до теб, а до онези, които ти се пулят насреща

Смятам,че си от малкото с мозък в главата

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    т'ва е като да се подиграват на умните в училище...гледайте на къде отива тоя свят.....
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си