- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- шантав подарък за приятел...???
Здравейте.Най добрия ми приятел ще празнува 20 тия си рожден ден и искам да му купя нещо шантаво и стойностно.Парите нямат зна4ение.Имате ли някакви идеи?
Първоначално написано от BLOOD_SUCKER
http://www.podaruk.net/ Цък
не съм в БГПървоначално написано от Люси
ММ искаш шантав подарък..
Ами купи му вибратор, (розов) с панделка
за да можете и двамата да си се забавлявате!![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Ами аз питах един мой приятел какво искаш...и той:2кг. домати..и естествено отидох с подаръчна торбичка и вътре 2 домата.После мъ подарих истинският подарък разбира се, но просто за единия смях.
А относно ко да му купиииш-ами купи му един трабант 300-400лева. щом парите нямат значениешантаво ее
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
<--- АЗ ТОГАВА БЯХ С НЕЯ ! НАИСТИНА Е ШАНТАВО! ОПИТАЙПървоначално написано от buBblE..gUm
![]()
![]()
I L0VE MY FRIENDS
Като разгледах пръвия линк ми доде на акъла: змияСамо да не земе го ухапе де.
xax sloji nqkfa striptiziorka v golqqqma podara4na kutiq vnesi mu q iii glei 6oy6e go zapomni
![]()
На един познат за рождения ден му изкъртиха пейка от някъде(не беше купувана) и му я подариха![]()
Не знам обаче къде я е сложил
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
аз имам опит с шантавите подаръци...веднъж подарих на един приятел за рождения му ден пръдня в буркантака че импровизирай
![]()
Аз съм подарявала вафли Боровец![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
xah ся се сетих на една моя приятелка за рд-то й как няколко момчета се изсипаха в кафето ( понеже тя там го празнуваше ) с един огромен кашонсеки се чудеше какво има в него ... и момичето почна да отваря и като изкочи една тоалетна хартия едно чудо
всички в кафето ни гледаха така
а около нас само тоалетна хартия ... и след толкова време най-накрая момичето намери истинския подарък-бонбонче от 2 стотинки
![]()
![]()
голям смях беше
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Ето малко "шантави" подаръчета -> www.podarac.com !:P :P :P
![]()
![]()
![]()
Кофти изненадаПървоначално написано от danielchety
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...