.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тя ме будалка ?

Здравейте !
    Значи от началото на учебната година аз заглеждам едно момиче , което е доста симпатично и на мен ми харесва. И така до преди 5 дена , когато се видяхме в коридора тя седеше с нейни приятелки , а аз с мои и поглеждах към нея доста често и забелязвах, че и тя ме гледа и ми стана готино и вечерта тя ме потърси в Скайп ... писахме си запознахме се едно друго .... и тя ми прати целувки за лека нощ , аз също и така. Тя ми цъкаше на телефона доста често както и аз на не , но вчера си писах с една нейна приятелка , която ми каза че Елена (така се казва момичето за което говоея отначало) мисли че я харесвам и иска да ме будалка и че си харесва друго момче .... Какво трябва да направя в такава ситуация ? Аз мисля че трябва и аз да я "будалкам" и тя ще ме поиска ... но ... незнам ... кажете какво мислите

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az mislq,4e ne trqbva da vqrva6 na vsi4ko,koeto ti kazvat,no si imai 1 na ym +tva moje momi4eto naistina da te har. i moje dori neinata fr da te har.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Гледай сега, просто говори открито с въпросната Елена и си изяснете позициите. Ако почне да ти мънка, направо я отрежи и не се занимавай с нея. Толкова ли не можеш да се сетиш какво да правиш?
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Гледай сега, просто говори открито с въпросната Елена и си изяснете позициите. Ако почне да ти мънка, направо я отрежи и не се занимавай с нея. Толкова ли не можеш да се сетиш какво да правиш?
    +1
    +2.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София
    Прекия разговор е най - доброто решение, но иска малко смелост. Ако се страхуваш, че ще те направи за смях, значи не е за теб
    9 клас

Ам например ако тая въпросната "приятелка" и тя та харесва и го прави само и само да ви отдалечи..? Все пак както казаха си имаи 1 на ум че може и да те бодалка...

Говори с нея

Цитирай Първоначално написано от manichka_14
    Говори с нея
    И аз като всички те съветвам да говориш с нея. Може и да не си директен, но я попитай има ли си гадже, харесва ли някой .. ако отрича я покани да излезете...може пък тогава да разбереш повече за нея Успех

Град
    Видин
    Аз пък ти казвам да не говориш с нея
    Доста готин ход ше е да отидеш и да и изцепиш в лицето 'Абе извинявай ти случайно да ме харесваш ?'
    Има много начини да разбереш, ако отидеш и и го кажеш тва и в двата варианта или ще те излъже или ще се спече..
    Според мен приятелката и иска да ви скара, но все пак е добре да си сигурен..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ловер14,шибни и един зад врата!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Питаи я дали е вярно това което е казала неината приятелка и ако е вярно не я бодалкаи намери си друго момиче което да харесваш
    I belive in love!!! {P}

Не вярвай на никакви приятелки и странични неща преди да говориш лично с момичето (Елена).Приятелство мн трудно съществува,апък и ако тази която ти е каза така е наистина приятелка на Елена,първото което е ,че няма да ти каже,ето от тук можеш да си направиш изводите дали да вярваш или не.Заеми се да я питаш лично,аз това дали те харесва.А ,ако наистина те будалка е ебахти шматката,но опитай ,нищо не губиш,ако тя се е бъзикала с теб през цялото време,върни и жеста
    но според мен и тя има чувства,но не можеш да си сигурен преди да говориш с нея.Успех от мен,дано се получи м/у вас

аре стига с тия досадни предложения! Завърти й главата яко и когато тръгне след тев като кученце-една вечер и й теглиш майната

Мега фен Аватара на sasha_90
    Спри да й обръщаш внимание.Ще видиш,какъв яд ще я хване,че вече не може да те "будалка".

Град
    Svishtov, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    az mislq,4e ne trqbva da vqrva6 na vsi4ko,koeto ti kazvat,no si imai 1 na ym +tva moje momi4eto naistina da te har. i moje dori neinata fr da te har.
    po to4no ne moje da bude. a tva za seriozniq razgovor s vaprosnoto momi4e...stiga ste se filmirali! pokaji i 4e izpitva6 nqkakvi simpatii kum neq, no ako zabeleje6 4e tq ne e mn iskrena, prosto se budalkai i ti i da ne ti puka
    btw tazi elena dano ima vkus za gadjeta, 6toto za priqtelki mai mai...

[quote="varnen4e"][quote="mynichka"]
    +3

Град
    в мазето ;dd
    говори с нея и я питай дали е вярно това което е казала нейната приятелка

Не се занимавай с тея и глей кво става

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Тя ме будалка ?

Цитирай Първоначално написано от lover14
    Здравейте !
    Значи от началото на учебната година аз заглеждам едно момиче , което е доста симпатично и на мен ми харесва. И така до преди 5 дена , когато се видяхме в коридора тя седеше с нейни приятелки , а аз с мои и поглеждах към нея доста често и забелязвах, че и тя ме гледа и ми стана готино и вечерта тя ме потърси в Скайп ... писахме си запознахме се едно друго .... и тя ми прати целувки за лека нощ , аз също и така. Тя ми цъкаше на телефона доста често както и аз на не , но вчера си писах с една нейна приятелка , която ми каза че Елена (така се казва момичето за което говоея отначало) мисли че я харесвам и иска да ме будалка и че си харесва друго момче .... Какво трябва да направя в такава ситуация ? Аз мисля че трябва и аз да я "будалкам" и тя ще ме поиска ... но ... незнам ... кажете какво мислите
    аз пък мисля че трябва да порастеш
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    +1
    +2.
    +3

Еми ако наистина е решила да те буталка е адски тъпо,пак некфи детски историй...иначе аз на твое място,бих си поговорила с нея на открито съвсем директно си й задай върпосите..и ако няма нищо към теб майната й!

Град
    people`s wet dreams
    Смело бе момченце! Няма да й даваш да се наперква ! Кажи й или да тръгва след тебе или да си живее самичка с номерата си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си