- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам вече ...
Обичам едно момче страшно много.Заедно сме си и се обичаме,но той е много ревнив.Ама супер много заедно сме от 7-8 месеца и имахме много проблеми.Защото аз не бях имала сериозна връзка до сега както и той и имаше доста глупости.Но се справихме с това уж .. поне аз,но явно той не и му казвам дай да говорим за това което те притеснява или за преди,но той все вика а бе не не ще се оправя сам.. А така няма да стане и немога вече така.Бяхме се разделили преди около 1месец за 2 седмици,защото бях целунала бившия си приятел .. по-точно той само за това разбра .. както и да е.Той си хвана нова приятелка аз бях съсипана от тази раздяла,но му казах,че ще приема да сме разделени ако той наистина иска това.И се събрахме разбира се всичко беше супер,но той не спира да ме пита къде съм с кой съм .. Седим двамата на кафе с много приятели и аз съм някаква супер лигава и само се лигава нещо и бяхме в едно кафе до мойто училище той беше дошъл.И защото аз уча в спортно училище и има доста хубави момчета и те са ми само приятели,защото заедно сме били по лагери,на море,насам натам .. И седим на едното сепаре и един приятел нещо ме ебава там и ми пише некфи смс-и ама той на другата маса .. и то нарочно за ебавката .. и тоя моя като откачи .. след това най-добрата ми приятелка ми звъни от телефона на гаджето си и пише Веско .. и тоя от там пак почна да вика да се сърди .. писна ми вече .. а също ми се сърди за това че когато сме правели секс не съм била свършвала ... не ми било хубаво и някакви такива неща ..
OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!