- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще си намеряли ли някога приятелка :(
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Проблема е следният че всеки се смее на името ми ,а то е Цоко и на мене ми смещно но.В повечето случай се представян като Коко защото ми харесва повече.Ако разговярям с момиче мноооогггооо ме е срами...Същосъм и адски грозен и затова всички ме отблъскват имам 2ма истниски приятели с който мога да споделям.

.
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.

ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООО мерси просто за съвета жалако за форума.
хей момко...за всеки влак си има пътници...и аз не вярвах,че мога да се променя,но го направих.не вярвам,че ще имам гадже,но и това може да се случи...просто е въпрос на време...а в твоя случай е въпрос на желание да промениш външния си вид!
всичко е поправимо...ако си некф кльощав зубар,с дълга коса никой нема да те хареса,мн ясно!
бъди си зубар...не е лошо да си четеш там и да имаш само 6ци...но поне за външния си вид можеш да се грижиш.
пробвай като за начало с прическата...смени стила на обличане...използвай парфюм...направи впечатление и ДОКАЖИ,че не си онзи сухар,който си!ъъ...който мислят че си
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

ббхаха къв съвет искаш то толкова си се сдухал и така си си подтиснал самочувствието че и дядо мраз не може да ти помогне.какъв съвет искаш ние не можем да ти помогнем.Ако сам не си вдигнеш самочувствието и не се промениш просто не виждам как ше стане...ПалачинкО,или с ,,У" беше?Първоначално написано от paLacHinKy

Не съм зубар,мисля че се обличам добре не съм с дълга коса а какъв друг стил да пробвам ЕМО ?!?! Никога !Първоначално написано от samoubiika

апф ;д;д нали...дааш съвети на некф нещастник,който ИСКА съвети,а после отхвърля и се прави на интересен.uf...razbrah 6to ne te haresvat
МИ СТАНИ ГЕЙ БЕ МОЙ...да не е мой проблем,че неможеш да си намериш гадже?Точно в тъпия ти характер е проблема!Тука да реши човек да помогне на некф задръстеняк,а той със цялата си наглост да се прави на интересен...лично за мен проблема не е в името,а в човека,криещ се зад него!
И говорех за стил на обличане,а не начин на живот!Говорех да промениш стила си в отношение на ДРЕХИТЕ,а не стила като цяло...
и айде като си толкова 'печен' и надут,дай некоя снимка да те видим що за стока си...
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

zelenooko_kote защо?
представяй се като Цоцко...използвай хумора си ако имаш такъв,ако нямаш развий тва е моя съвет за теб пич

Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Да имам чуство за хумур но в някой случай дразня.И за стилъв на дрехите ще го пробвам това
.

Ми аз съм останал с впечатление че повечето днешните момичета гледат да си намерят богати красиви момчета и такива което аз нямам

А ти искаш да си хванеш някоя от тези "повечето"? Лош избор... Да ти кажа и за момичета и за момчета трудно се намира свястна "стока". Свестните партньори не се срещат под път и над път особено пък в тинейджърска възраст.Първоначално написано от paLacHinKy
Знам че е така аз си търся приятелка нещо средно
Има пък един приятел от квартала, който се казва Цветан май, ам на галено му викаме Цоко и е некво яко. Не мисля, че проблема ти е в името.

Приятел като не ти харесва името ти отиди и си го смени само че незнам как става ..трябва да разпиташ ..познавам една баба която се казва Лиляна но искала да се прекръсти на Лили и не разбрах ходила ли не е ли какво са и казали ..трябва да се пита!

не нямаПървоначално написано от paLacHinKy
И аз мисля че проблема не е в името а е мене.А това за прекръстването трябва да се ходи да те кръстят и еи такива.И мисля проблема че е мн. ме е срам и не мога да попитам искаш ли да тръгнем и такива(Да се заговоря с момиче)И в блиските 2 седмици ще пробвам

нещо против дългата коса ли чухПървоначално написано от samoubiika

НЕ съм казал че мразя емо но не харесвам а за дългата коса нямам много портив

ne e problema v imeto ti,a v teb,prosto na[ravi nqkakva promqna v sebe si,ne govorq samo,kato vun6en vid,no i po harakter,vsa6nost nz,kak se durji6 kum momi4eta,no pomisli po vuprosa za promqna
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми мисля че се държа добре към момичетата.За промяна в характера ще опитам

Стани фолк певец.
ПРедстави си дует-Галена и Цоко
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg