- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шопинг с гаджето,да или не? :)
пълен ъпсурт ! едно от малкото неща който не бих направил !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Излизала съм с него да си купува дрехи,ама той с мен не.
Мн искам да дойде някой път с мен,ама не знам дали ще ме изтрае![]()
Не,че мн се влача по магазините де,аз също като вляза в някой магазин го оглеждам само за минутка и ако нещо ми грабне окото,то ще е.
Но се и случва нищо да не си хаесам,а тогава почвам да мрънкам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
мне..не съм ходила,но не мисля и да го правя,щото знам как ще има да ми мрънка през 3 мин. да си тръгваме и ще ми се нервии за тва предпочитам да си хвана няколко приятелки и да вървим по женски :P
ми по принцип съм ходил ама не и със сегашната булка. Бих отишъл с нея, мисля че ще е забавно![]()
Ходила съм, но предпочитам да ходя с приятелки...
Бих.Първоначално написано от chokolate_girl
Само да не ме размотава много.
Отиваме,мери,оглежда,
купува(или не).
Т.е. само ако предварително знае
за какво отива.
В противен случай да си взима някоя
приятелка или гей.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Излизала съм, но определено не е като да излезеш с приятелки.
С приятелят ми обичам да излизам, ако си купувам бельо. Тогава направо виждам ентусиазма![]()
Други варианти да замъкна мъж на пазар са: ако двамата сме канени някъде и трябва да изберем нещо, което да си пасне или ако той си купува, тоест за строго определени неща се ходи.
Еми аз предпочитам с приятелки,може бипо простата причина че до сега не съм имала сериозен приятел,с който мога да правя и такива неща![]()
По-добре без,защото така няма как да го изненадаш като се облечеш с някоя нова дрешка![]()
Ходила съм и ходя,но когато ясно знам какво искам и имам идея от къде да го взема...Ако излизам просто да разглеждам и да си купя нещо,ако си харесам,по-добре да не го взимам...Няма нужното търпение![]()
ne,no mojem nqkoi put da otidem,kato se suberem otnovo de![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С мойто мрънкало по магазините?!-Не,мерси!![]()
Един път идва с мен (още преди да тръгнем) и точно след като излязохме от 1-я магазин започна "Оффф айде да ходим на кафе""Ся и в тоя магазин ли ще влизаме""Кога мислиш да спреш с това пазаруване" и т.н.Предпочитам да съм с приятелки или с майка ми,но никога с сама или с гаджето
![]()
Колкото пъти съм тръгнала с него по магазините все се отказвам, голямо е мрънкалцезатова предпочитам с майка ми или с приятелки.. обаче в хранителните магазини не му се разминава.. всеки път като вляза минимум 10 минути се моткам.. и винаги после го намирам да чака отвън, потропвайки
![]()
Ооо ако излезе един ден с мен на shoping терапия се страхувам че ше поиска развод![]()
![]()
Мойта ме мъкне постоянноОтначало протестирах но вече се примирих..
пък и си има някой бонуси
. Само 1 не ми харесва че ме накичва с чанти като коледна елха с играчки
![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .
Ходили сме много пъти да пазаруваме заедно.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Hodila sam s nego po magazinite i nikoga nqma da go povtorq!Postoqnno mranka6e i ot cqloto obikalqne ni6to ne mojah da si vzema ot nego!!!!
Абе к'ви са тия пичове все мрънкала от г'де ги изнамирате![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .
ехаа....колко сме обикалялиии... беше супер забавно,даже той ми избираше дрешки и аз ги премервах а той си даваше мнението...заслужава си да се отиде с гаджето...интересно е![]()
![]()
![]()
![]()
предстои ни да отидем заедно да си избирам панталони и ми се струва че ще е хубаво![]()
между другото мн интересна тема,
поздравления chokolate_girl![]()
Руса кукличка
da prava si- angelcheeee_93
temata naistina si q biva![]()
Mi nie hodihme zaedno na pazarbe6e zabavno ,a na men mi be6e sme6no ,6toto se hilehme neprekasnato .super be6e .iskame nqkoi den pak da otidem
![]()
Винаги ходя с него щото като го знам къф е само черни дрехи си взима, а като е с мен му помагам показвам му по разноцветни сега се опитвам да го убедя да си вземе розова блуза ама още не см успялаBTW: Много му е сладко с розово но спред него е гейско ... Вие какво мислите по този въпрос
![]()
Аз мисля ,че не гейско.ако му отива защо пък недаже сега на мода при момчетата е розовото.Но ако на него не му харесва,едвали да го накараш да носи нещо,което не му харесва..но ако не това може да го обедиш да си избере нещо по твой вкус .знам ли
![]()
Руса кукличка
ходили сме няколко пъти и главно аз да си зимам някакви дрехи и след 1 час обикаляне през 2 минути чувам "ох как ме болят краката,а па колко съм гладна,не си ли избра нещо вечее,кога ше ходиме да ядемее" и такаама иначе е забавно
![]()
![]()