- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шопинг с гаджето,да или не? :)
Ами с приятеля ми никога не бих тръгнала по магазините защото ще бъде голямо мрънкане.Обичам да излизам повече с приятелки .Пък и без това момчетата не обичат да се мотаят наляво и надясно ж избиране и търсене на дрешки![]()
sk[Y]pe:nadety_90
Възможно ли е да обичаш някой... толкова силно... толкова искрено... толкова чисто... да виждаш в него съдбата си... да виждаш в него себе си... Да си готов да пожертваш живота си... за другия. ...
3-ти магазин...какво си говориш излезем ли от първия и е готов да се пребираПървоначално написано от danielchety
![]()
Да само в сексшоп... избираме подходящи белезници...Първоначално написано от chokolate_girl
Червно, дълго, клати се и се празни...
--------------------------------------------------------------------------------
chokolate_girl написа:
Ходили ли сте с гаджето да пазарувате заедно? Или да си избирате някоя дрешка например и каква е тя? а Бихте ли отишли?
Да само в сексшоп... избираме подходящи белезници...
ei tva me razbiiiiiii........![]()
![]()
![]()
![]()
da..i to mnogo pati.. no v kraq na denq toi si e vzel danki bluzki i takiva raboti.. a az s nqkfa mizerna bluzka![]()
toq pat toi 6te izbira po negov vkus![]()
6te go vidim kolko e dobar v taq 4ast
![]()
С бившия ми ходихме редовно по магазините...
Той ми харесваше потничета ,чанти..и аз на него ...и така
със сегашния още не сме обикаляли ,но ще видя в събота дали ще ми мрънка много...
Аз пък мисля, че розовото за мъж е не просто гейско. Ужасно гейско е.
Само се чудя защо се опитвате да промените стила на човека до вас.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
СУУУУУУУУУУУУУУУПЕРПървоначално написано от MartyParty
![]()
Първоначално написано от kombarka
Съгласна.Първоначално написано от Wrathchild
По темата, излизали сме да пазаруваме заедно, да, беше ужасно дълъг и изнервящ процес.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Винаги ходя с него щото като го знам къф е само черни дрехи си взима, а като е с мен му помагам показвам му по разноцветни сега се опитвам да го убедя да си вземе розова блуза ама още не см успяла BTW: Много му е сладко с розово но спред него е гейско ... Вие какво мислите по този въпрос
...леко гейско може би...![]()
Аз не обичам да пазарувам... за сметка на това той е егати шопинг маниакаРедовно ме мъкне със себе си...
Много рядко се случва да идва с мен.
Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!
Обужавам да ходим заедно ,но сега сме леко скарани![]()
дам, ходила съм с гаджето по магазинитеотначало си мислех, че ще е забавно, но после се разубедих - като го питам нещо как ми стои отговорът му винаги е: "страхотно" или нещо от сорта..и това страшно ме затруднява в избора на дреха
отделно, че аз обичам да обиколя и разгледам всичко, а той да влезе максимум в 3 магазина
иначе аз обичам да ходя с него за дрехи, за да му помагам в избора![]()
според мен не е лошо , но зависи къф тип си щото ако си маниачка на тема дрехи и влизаш в всеки магазин и пробваш всяка дреха и го използваш за закачлка няма смисъл (мое мнение си е де ) иначе аз не съм ходила с него щото секи ден ме изпраща и аз така или иначе влизам в разни магазини за по една миута да жидя дали нещо ми харесва и така![]()
Ходил съм но зависи дали тя или аз сме търсили нещо. Адски отегчително е да влезеш с жена в мол или в магазин за козметика.Първоначално написано от chokolate_girl