- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една тема от тук ме вдъхнови
Просто простотията от тебе излиза с пълна парааааПървоначално написано от woshia_style
НЕРЕАЛНО ТЪПАААААААА СИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
taka li..ms za prosvetlenieto..sega tiho 4e si jalkaПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
.!.
Ами ..защо не?Първоначално написано от Vankata_pk
Btw: Супер Любо е фалшификат,да живее Волен
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Няма никакво значение колко висока си,или колко ниска си, една съученичка се качва не стол за да пише на дъската, така че споко![]()
ChoCoGirL..!
Е що пък ВоленПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
![]()
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
Ех.. с тфа "защо",ми щото Любо е фалшиф.Първоначално написано от mwniche
П.П.Кой е измислил "защо"-то![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поне имам повечко акъл в главатаПървоначално написано от woshia_style
![]()
може би някой дет искал мн да знайПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
![]()
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
prai6 li razlika mejdy 4yvstvo za hymor iii akul v glavata...4akai i sama 6e si otgovorq...ne .. leka ve4er .. kukli4ke ..koi bil zleПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
.!.
да може биПървоначално написано от mwniche
![]()
![]()
![]()
А ти правиш ли разлика между хумор и тъпотия? А май и сама мога да си отговоря не!Първоначално написано от woshia_style
![]()
Аеее със здравее![]()
аа скъпаа..не си отговори правилно..и не знам до колко ти си умна щом ползваш веднага моите похвати за да ме затапиш..евалата![]()
изчезвай че не искав да се се гавря с тебе повече
![]()
.!.
[/quote]да може би![]()
![]()
[/quote]
Абе не знам ама се отплеснахме от темата![]()
![]()
Първоначално написано от woshia_style
Ти и да искаш не може да се гавриш с мен защото нямяш достатъчно капацитет в главата.
Аз с теб не се гавря то Господ достатъчно се е угаврил с тебе![]()
абе не знам как го разбра тва за характера...Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
ама си в грешка..в момента се чудиш само и единстевно как да ме затапиш..само май не мислиш кви ги дрънкаш мила..и тва кой се е изгаврил с мен мисля че не е твой пробелем ..а
![]()
.!.
az sym 150...... kvo da kajavednuj na edin RD tancuvah s rojdennika..... ama se bqh kachila na stolche i momcheto obikalqshe okolo nego kato pumpal....
ama vse pak toi e nqkude 190 tei che....
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Кофата не ти ли стига, че и тук заливаш с остроумия?
пиша в целия форум..не само в кофатаПървоначално написано от AFT
![]()
.!.
Щом не носиш токчета, си вземи от онези сгъваемите столчета и като ти трябва нещо разгъваш го и готово
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ейй slim__shadygirl къде изчезна![]()
ето ме ту-ту бауПървоначално написано от mwniche
![]()
отначало темата беше забавна после се превърна в зона на скандал докато dimanushka не писа е момичеее как ще обикаля тоя около стола бе![]()
не добре
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
явно време е да се качиш на токчета
![]()
я на токчета ,я на кокили на което е по удобно![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!