.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Град
    София ;dd

Много слаба .. =[

Здравейте.Тежа 45 кг и съм висока 170 см .Китките и пръстите са ми ужасно слаби .Искам да надебелея . Всичко ям , но резултат няма .От Март до сега съм качила само 6-7 кила .
    Мерси предварително

Явно е до гени.
    Иди на лекар да ти предпише диета за напълняване
    Успех!
    Яжте моркови, да сте здрави!

Пий бирена мая ходи на фитнес да позаякнеш или потърси диета за напълняване, но със сиг има мнг момичета, които биха предпочели да са високи и слаби като теб :P

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от glamorous_Q
    Пий бирена мая ходи на фитнес да позаякнеш или потърси диета за напълняване, но със сиг има мнг момичета, които биха предпочели да са високи и слаби като теб :P
    Ти сериозно ли го говориш?! 170 см е, а е 45 кг /при положение, че от март насам е напълняла с 6-7 кг!/, което си е жива анорексия!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    somewhere over the rainbow...
    Някой би ли казал нещо повече за тази диета за напълняване и какво точно представлява? Ефективна ли е ?

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Казваш, че от март си качила само 7-8кг, което ще рече, че си била около 37кг. Ужас! Иди на лекар, защото това си е жива анорексия! Та аз съм 158см висока, тежа 45кг и въобще не изглеждам дебела. Колкото по-скоро отидеш на лекар, толкова по-добре за теб. Успех!
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`
    Казваш, че от март си качила само 7-8кг, което ще рече, че си била около 37кг. Ужас! Иди на лекар, защото това си е жива анорексия! Та аз съм 158см висока, тежа 45кг и въобще не изглеждам дебела. Колкото по-скоро отидеш на лекар, толкова по-добре за теб. Успех!
    не..не е анорексия..тя казва че яде всичко и осъзнава че е слаба..а анорексичките си внушават че са дебели и гладуват..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Ела при батко ти Наско,аз харесвам високи и слаби момичета,не някакви набити и дебелогъзи като табуретки

Град
    София ;dd
    Дам .. аз се смятам за много слаба и ям колкото мога повече
    Нai - гadнiя naчiн nяkoй da тi лiпsвa э дa buдэ бliзo дo tэб , нo da zнaэш , чэ nikoгa нqмa da гo imaш ,, [!] ;[[

Цитирай Първоначално написано от Зайо*Байо
    Дам .. аз се смятам за много слаба и ям колкото мога повече
    Яж един милка с лешници преди лягане.

Хапвай си обилно предимно вечер

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    vie izob6to znate li kakvo e anoreksiq,4e izkazvate podobni ABSURDNI mneniq.
    po temata-Mila,moje da opira vsi4ko do geni,moje da e ot stres,moje da e ot lo6 hranitelen rejim.opredeleno da poseti6 dietolog nqma da ti navredi.

просто такива са ти гените!не се притеснявай, без да се усетиш след време ще понапълнеш не го мисли!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз ти препоръчвам да си вземеш бирени хапчета има ги в аптеката за надебеляване са

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Според мене е най-добре д отидеш на диетолог,за да ти направи диета и ще напълнееш Успех

Град
    La vILLe dE tEs iLLuSiOnS
    Охх...защо нападате момичето. И аз по цял ден се тъпча, но съм супер слаба. Това не е болест, това е ген. А и сигурно тя е на 14 години...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ти сериозно ли го говориш?! 170 см е, а е 45 кг /при положение, че от март насам е напълняла с 6-7 кг!/, което си е жива анорексия!

ебати глупостите...
    аз съм с ебати дебелите кокали, 50 кила, 175 сантима - никой никога не ме е наричал анорексия...

и е писала 'ям всичко'... за ква анорексия фъщиш? тва са гени.
    Минималната телесна маса за момиче е 48.5 кг, защото под тази маса се разграждат и есенциалните мазнини! /в тялото има 2 вида мазнини-резервни и есенциални. При екстремно "измършавяване" се разграждат и есенциалните, а апетитът е относително понятие, затова фъщя за анорексия. Ако за теб апетит е да изядеш сандвич и вафла, за авторката апетит може да е две хапки пица или 1 ябълка за цял ден. Просто 45 кг на 170 см не мога да си представя!/

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Аз съм 164 см на 45 килограма..Не съм адски слаба-според мен съм си перфектно,но ако се притеснявах като теб определено щях да отида на лекар.Той би ти помогнал много повече от колкото ние
    Stay up all night with the stars *

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Айде, айде...И аз съм 170см, 45кг и не мисля че изглеждам като анорексичка. Даже сега съм 43, щото бях болна. Според мен 6-7кг не са толкова малко за половин година. Но ми е чудно преди това колко си била Не мисля, че можеш много да промениш положението. Трябва да се харесваш такава каквато си. Много момичета биха дали всичко само и само да изглеждат като теб ;]

Хах, че как ще е анорексия бе???Щом като е качила 6-7 кила значи сега е 51-52 килограма!Или пък аз не я разбрах-щото мои преди да е била 38-39 кила и ся да е качила 6-7 кила.Нз кое е всъщност вярното??

Град
    пространството на Дисе
    В момента тежи 45 кг, като е била действително около 38!

В момента тежи 45 кг, като е била действително около 38!
    Aха, ясно.Ми съвета ми към нея е да исе на диетолог и да и дадат дидета за недебеляване и това е

Re: Много слаба .. =[

Цитирай Първоначално написано от Зайо*Байо
    Здравейте.Тежа 45 кг и съм висока 170 см .Китките и пръстите са ми ужасно слаби .Искам да надебелея . Всичко ям , но резултат няма .От Март до сега съм качила само 6-7 кила .
    Мерси предварително
    amii az mislq 4e tova ne se dalji na nqkakva bolest.Az sa6to sam slabi4ka 168 sm 44 kg no az si se haresvam taka vupreki 4e nqkoi hora mi kazvat 4e sam slaba

iskam da vi kaja BadEtE taKiVa KaKvit0 StE mAkAr I drUgiTe Da ne G0 oCeNqVat i se HareSVaite TakiVa KaKvItO stE..

не говори пълни абсурди, че е анорексичка, това си е нейният ген и не можеш да съдиш по килограмите, че страда от анорексия не прочете ли, че си хапва всичко и,ч е иска да напълнее
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си