- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много слаба .. =[
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Обосновала съм се миналата година защо смятам така.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Каква анорексия изкарахте вие?! Отиди до личния си лекар и искай направление за еднокринолог прекалено бързо усвояваш веществата и вероятно това е проблем с жлезите.
Йога и мъдрост

Аз бебещки пюрета и каши,от тях се пълнее,една приятелка имаше същия проблем и така напълня с 3-4 килограма.

Жива анорексия ли еми то тогава...нз аз съм момче висок съм 1,67 и съм около 45Първоначално написано от kalpazanka

На колко години си?
Аз съм на 13, висока 1.60, тежа 45кг. Мисля че имам добра фигура
Don't worry, be happy!

Първоначално написано от zoreto
Малее ти си направо анорексичка

Анорексията е болест на психическа осново ,при която болните си мислят ,че са дебели а всъщност са много слаби. И наистина си много малко килограми трябва да качиш поне 6-7 килаПървоначално написано от NIKY

Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Не съм анорексичка,но просто съм слаба.Майка ми е също много слаба,ям всичко в какви ли не количества и не мога да надебелея
Спокс и ааз съм същия 173см 51 кила не е болка за умиране
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

и аз съм слаба 45кг и съм висока 160
Ти пък си си суперПървоначално написано от sisityy

направо си фантастична, не се комплексирайте бе момичета, целия свят, се мъчи да постигне това което на вас ви е дадено, без да се потите във фитнеса и да се лишавате от всичко светскоПървоначално написано от sisityy

аз пък съм 163 и 53 кг.
Малко съм качила зимата де...ясно е
Иначее лятото съм 48

абе хора, ква анорексия ви гони????? един човек да е по слаб и веднага!! "ти си болна" и нз си кво още!! тва е ген, родителите като са били или са слаби, естествено че и децата ще са такива! пък и нали трябва да има разнообразие в тоя свят, неможе всички да сме пр. по 45-50 кила. аз например си ям много добре, ама пак си седя 37кг ( висока съм 156-7см ) имам една приятелка дето е по висока от мене, а е още по слаба ..... и все пак предпочитам да съм си слабичка
ай стига сте се шашкали

яж повече хляб.. шоколади.... вафли... и тем подобни
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Чак сега видях темата и искам да ви питам дали е нрмално момиче в 9 клас да тежи 41kg при положение, че съм 162cm

^ Аз миналата година бях 9-ти клас и бях 158 и тежах 37 кг. Но тази година качих някое кило и съм 160 и 45 кг. Има време спокойно, нали не спазваш диети или други подобни глупости? И като малка била ли си си слабичка? Ако си била и като малка слаба значи има време ще напълнееш спокойно.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
a na kolko si za6toto az sum na 13 teja 22 kg i sum 170 sm visoka oba4e ne sum bolna a tva si mi e gen i ne se opitvai da nadebelee6 6ot kato nadebelee6 sledva6tata ti tema nqma da kak da nadebeleq a kak da otslabna
Daite si skypovete pls

Абе как ще си 1.70 и 22кг. тва е просто невъзможноПървоначално написано от rabbit13
. Трябва да си само кожа и кости
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
оф "rabbit13" очевидно се ебава с нас нещо...............Първоначално написано от OneGirl

в друга тема казваше;че е 160 и 25 кг
тук казва;че е 170 и 22 кг ...
пълна ебавка си прави ...
аха... и не е хубаво да се ебаваш с такива неща.Ако беше наистина толкова едва ли щеше да пише във ози форум, защото или щеше да е в някоя реанимациа или в кофчегаПървоначално написано от clever

Уау!!! Ти си перфектна(дано само да не лъжеш) Аз съм на 16, висока 1.69 и тежа 38кг.Първоначално написано от rabbit13
Нз кво ще правя това лято, но трябва да отслабна с 10кг.
Вземете научете какво представлява анорексията и престанете с малоумните мнения. Аз съм 1.69 и съм 43-44 кг. Структурата ми е такава, това си е и до ген. Каквото и да ям (и правя) не напълнявам, оставам си така. Майка ми е била абсолютно същата на тази възраст. Омръзнало ми е от злобните коментари на "пълничките" мацки, които когато видят слабо момиче веднага започват "анорексия, анорексия".
You're frozen
When your heart's not open..