.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Обосновала съм се миналата година защо смятам така.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Каква анорексия изкарахте вие?! Отиди до личния си лекар и искай направление за еднокринолог прекалено бързо усвояваш веществата и вероятно това е проблем с жлезите.
    Йога и мъдрост

Аз бебещки пюрета и каши,от тях се пълнее,една приятелка имаше същия проблем и така напълня с 3-4 килограма.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от glamorous_Q
    Пий бирена мая ходи на фитнес да позаякнеш или потърси диета за напълняване, но със сиг има мнг момичета, които биха предпочели да са високи и слаби като теб :P
    Ти сериозно ли го говориш?! 170 см е, а е 45 кг /при положение, че от март насам е напълняла с 6-7 кг!/, което си е жива анорексия!
    Жива анорексия ли еми то тогава...нз аз съм момче висок съм 1,67 и съм около 45

На колко години си?

Аз съм на 13, висока 1.60, тежа 45кг. Мисля че имам добра фигура
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на zoreto
    Аз съм 169 и съм 39 кг

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Аз съм 169 и съм 39 кг

Малее ти си направо анорексичка

Цитирай Първоначално написано от NIKY
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Аз съм 169 и съм 39 кг

Малее ти си направо анорексичка
    Анорексията е болест на психическа осново ,при която болните си мислят ,че са дебели а всъщност са много слаби. И наистина си много малко килограми трябва да качиш поне 6-7 кила
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен Аватара на zoreto
    Не съм анорексичка,но просто съм слаба.Майка ми е също много слаба,ям всичко в какви ли не количества и не мога да надебелея

Спокс и ааз съм същия 173см 51 кила не е болка за умиране
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

и аз съм слаба 45кг и съм висока 160

Цитирай Първоначално написано от sisityy
    Ти пък си си супер

Цитирай Първоначално написано от sisityy
    направо си фантастична, не се комплексирайте бе момичета, целия свят, се мъчи да постигне това което на вас ви е дадено, без да се потите във фитнеса и да се лишавате от всичко светско

Град
    в света на приключенията ..
    аз пък съм 163 и 53 кг.
    Малко съм качила зимата де...ясно е
    Иначее лятото съм 48

абе хора, ква анорексия ви гони????? един човек да е по слаб и веднага!! "ти си болна" и нз си кво още!! тва е ген, родителите като са били или са слаби, естествено че и децата ще са такива! пък и нали трябва да има разнообразие в тоя свят, неможе всички да сме пр. по 45-50 кила. аз например си ям много добре, ама пак си седя 37кг ( висока съм 156-7см ) имам една приятелка дето е по висока от мене, а е още по слаба ..... и все пак предпочитам да съм си слабичка
    ай стига сте се шашкали

Град
    на ЛуНаТа
    яж повече хляб.. шоколади.... вафли... и тем подобни
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Чак сега видях темата и искам да ви питам дали е нрмално момиче в 9 клас да тежи 41kg при положение, че съм 162cm

^ Аз миналата година бях 9-ти клас и бях 158 и тежах 37 кг. Но тази година качих някое кило и съм 160 и 45 кг. Има време спокойно, нали не спазваш диети или други подобни глупости? И като малка била ли си си слабичка? Ако си била и като малка слаба значи има време ще напълнееш спокойно .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

a na kolko si za6toto az sum na 13 teja 22 kg i sum 170 sm visoka oba4e ne sum bolna a tva si mi e gen i ne se opitvai da nadebelee6 6ot kato nadebelee6 sledva6tata ti tema nqma da kak da nadebeleq a kak da otslabna
    Daite si skypovete pls

Цитирай Първоначално написано от rabbit13
    a na kolko si za6toto az sum na 13 teja 22 kg i sum 170 sm visoka oba4e ne sum bolna a tva si mi e gen i ne se opitvai da nadebelee6 6ot kato nadebelee6 sledva6tata ti tema nqma da kak da nadebeleq a kak da otslabna
    Абе как ще си 1.70 и 22кг. тва е просто невъзможно . Трябва да си само кожа и кости .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Абе как ще си 1.70 и 22кг. тва е просто невъзможно . Трябва да си само кожа и кости .
    оф "rabbit13" очевидно се ебава с нас нещо...............
    в друга тема казваше;че е 160 и 25 кг
    тук казва;че е 170 и 22 кг ...
    пълна ебавка си прави ...

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    оф "rabbit13" очевидно се ебава с нас нещо...............
    в друга тема казваше;че е 160 и 25 кг
    тук казва;че е 170 и 22 кг ...
    пълна ебавка си прави ...
    аха... и не е хубаво да се ебаваш с такива неща.Ако беше наистина толкова едва ли щеше да пише във ози форум, защото или щеше да е в някоя реанимациа или в кофчега

Уау!!! Ти си перфектна(дано само да не лъжеш) Аз съм на 16, висока 1.69 и тежа 38кг. Нз кво ще правя това лято, но трябва да отслабна с 10кг.

Вземете научете какво представлява анорексията и престанете с малоумните мнения. Аз съм 1.69 и съм 43-44 кг. Структурата ми е такава, това си е и до ген. Каквото и да ям (и правя) не напълнявам, оставам си така. Майка ми е била абсолютно същата на тази възраст. Омръзнало ми е от злобните коментари на "пълничките" мацки, които когато видят слабо момиче веднага започват "анорексия, анорексия".
    You're frozen
    When your heart's not open..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    rabbit13 и killerana престанете да си правите шега с тия работи..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си