- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Обяснение:Как се слагат аватари и подписи? --> Тук.
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
Упрекваш я за правописните и грешки. Ами ти? Я си прочети още веднъж изречението!Първоначално написано от Lucho
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Ох , една приятелка ме пита къде е това профил .. Може ли да направите снимка и да я качите , за да и покажем ??![]()
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥
е кадее е товаа профил и незнам си какво аз не го разбирамПървоначално написано от Lysit0
добре че я има тая тема че иначе щях да се чудя 2 часа как и от къде да си сложа подпис![]()
![]()
LET IT BE...HOUSE
немога да го намеря тфа динамичен аватар![]()
не мога да си сложа аватар !! предполагам, че са го престроили сайтанякой може ли да качи снимка, която показва къде трябва да се влезе ?!
И АЗ ТОВА ИСКАМ ДА ЗНАМ!Първоначално написано от gerityySUN
Good luck, Bad luck, Luck...
Ами явно е пак мой ред да обяснявам къде и как се прави...Първоначално написано от gir
1. Първо трябва да щракнете на "Настойки на форума"
2. След това най-отдолу на страницата, където пише "Динамичен Аватар - Въведете URL, от където Аватара ще се зарежда директно.
- Тоест трябва първо да качите дадената снимка (ако тя е на Вашия компютър, на някой хост сървър)!
Може да използвате: http://imageshack.us/ - (щракнете точно тук)
Ще ви се зареди ето това:
3. Чрез бутона "Browse" си избирате дадената снимка с подходящите разбери за аватар, тъй като има огранчение за големината на снимките!!! Трябва да стане ето така:
4. Сега чрез бутона "UPLOAD NOW" качете снимката на хост сайта...![]()
След като се качи снимката, трябва да копирате "директния линк" към нея, а по-точно ето този (прилагам снимка за да не се чудите кой от всички):
5. Вече копирания "URL" адрес трябва да го "пейстнете" в полето от точка №2, тоест там където пишеше "Динамичен Аватар" и след това да щракнете бутона "Прати"
П.С. - Предполагам вече разбрахте как става, щото по-просто няма как да го обясня!!!![]()
Ами ако прочетеш всичко което съм написал, а не гледаш само снимките ще разбереш къде се намира... :PПървоначално написано от mishanavolley
е добре де,отивам на ''моят профил'' и никъде не виждам '' динамичен аватар '' или съм сляпа,или ми се спи толкова много че не виждам нищо..![]()
Влизаш в настройки за форума и най-долу има ето това нещо (малко съм го поизрязала, но ще видиш за какво става дума).
На квадратчето на 'динамичен аватар' просто копираш линка на снимката.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
благодаря ти,много ми помогна!![]()
Здравейте. Имам един проблем, който не мога вече цяла сутрин да разреша и това ме изкарва изявън релс, но да караме по същество:
15 пъти се опитвам да си сложа аватар, смених хост-сайтовете, картинките и нищо. Проблема е че ми излиза следното : "Аватара, който се опитвате да качите не е коректен! Линка трябва да завършва на .jpg .gif .png. " a линка ми е 150% коректен ... кажете какво да правя моля.
Благодаря!
InnoraX, линка ти не е коректен.
Не може да не е коректе, по 3 пъти гледам всеки линк...
Защо като сложа линка на подписа ми излиза линк а не снимката???
Трябва да оградиш линка към снимката с "img" тагове, тоест трябва да стане:Първоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
[img] линка към снимката [/img]
![]()
ем аз тва го направих обаче на последното сложих наклонената черта след img за тва не ми се е получавалоПървоначално написано от doomkillerr
мерси
Пак не си го направила, както трябва! Между таговете и линка не оставяй интервали!!!Първоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
![]()
пичове и мацки не че нещо но къде е това ПОДПИС :P
Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!