- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- РАГА или (реге)
тва рага или реге е ... или нито едно от двете ..Първоначално написано от Diam0nD
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
дали сам разбрала правилно или спомена ...хип хоп дет ...като death може би ? ..я поясни ..Първоначално написано от Diam0nD
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
а да и аз имам такива думи ...ама просто като видях хип хоп дет .. и ди викам тва пак кво ще да е ..
и да не е мно спам
police in helicopter ..
ganja smuggling ..
примерно ..
ХЕхеее, върнах сеее ! мале... старото ми любимо форумче... как сте хора - Ragga One - BIG UP поздравче за всички растафаряни, растамани, руутсмани и както ги наричат всички по света аз бих казал РАСТАМАНИ ! BIG UP ЗА ВСИЧКИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако живта е кучка... просто се научи как да чукаш.
оо ти си тука
pz. Ragga One ft. Минк & Поднулевия-За Мишките
ot koga ragga one e komers e ..
ся ли ти светна лампата.......
ЗдравейтеВиждам,че темичката е старичка,но нека да я възобновимм
Мисля,че си заслужава.. И сега от менн.. :}
Jahmmi Youth - Clean Your Heart
Ragga One - A Side A Babylon
Sen I & Jahmmi Youth - Praise Jah Love![]()
In my world everyone is a poney and all eat rainbows and poop butterflys [ф]
Jahmmi Youth - Leave Natty Dreadlocks =]
да тая тема няма лошо да се възобнови, стига да не е поредната приятна тема, развалена заради ненужни спорове :]
това май се води и то рага....
5nizza - Jamayka
Bob Marley-One Love ....![]()
![]()
In my world everyone is a poney and all eat rainbows and poop butterflys [ф]
a WTF ?!