- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли tutku
Става въпрос за тия бисквитки с шоколад вътре-аз много обичам и наден изяждам по 1-2 големи пакета![]()
![]()
![]()
Щях да те напсувам ако темата беше по-различна...но...![]()
Да...харесвам ги...![]()
О,май господи![]()
да обичам ги![]()
Суетата.Моят любим грях.
Да, страхотни са.
Но мини биско кукис са много по-яки.
ДААААААА!!!! Невероятни са. Най-обичам да си купя един голям пакет и да си го изям![]()
Ех тея твои теми. Мисля, че ще е по- добре да пускаш ''интересните'' си теми в кофата!![]()
Кави са тея мини биско кукис, май не съм ги пробвал :ОПървоначално написано от Pliok0019
Иначе туткуту са сууупер добри, още открай време си ги харесвам =)
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Оооооооооо просто трябва да ги опиташ!Първоначално написано от ScionOfStorm
Особено червените...
Бих преминала от тъмната страна, ако ми дават шоколадови бисквити.
Бил не те ли плющи яко по цял ден(гледам, ти остава прекалено свободно време)?
Обичам, да. Мнооого са яки!
^^ аз 'що съм там според теб ;]
ще ги пробвам, стига да ги намеря. Дотогава - имам си от големите пакети Тутку до мен сега ;д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
daaaaaa ei sq tamyn gi qm1.40 dadoh xaxa
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ейййй аз putku не обичам![]()
![]()
![]()
м да толкова саПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
![]()
![]()
аз си ги купувам за 80 стотинки :P![]()
Суетата.Моят любим грях.
ммм да много са вкусни...как ми се доядоха![]()
+1 Sega me razdrazniПървоначално написано от the_hottie
![]()
смърт за тия турски сладкиши![]()
Е така де, то като ги яде човек си е смърт за тях :Р
Да не са едни кръгли с кафяво и бяло
по тях ?
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.