- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Умеете ли да губите?
Някои казват,че е нужно..и хубаво.
Други - напротив..
Изобщо..много хубаво май не е на хубаво..
Какво мислите Вие?
Трябва ли да умеем да губим?
Да се примиряваме?
Или напук на всички и всичко да се бунтуваме?
Винаги ли?
Или не..?
Вие сте...![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ne umeq da gubq,no trqbva da se primirqva 4ovek![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Честно казано не съм свикнала да губя,защото не ми се е случвало толкова често,но човек трябва да се научи да губи,защото в живота не винаги печелим.![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не е приятно усещането да губя ,![]()
но просто съм приела, че не винаги може да стане на моето .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
не, не мога
като ритаме мач или на нещо друго.. после дълго време изживявам загубата и не говоря с никого
просто съм такъв - за мен трябва да се раздаваш във всичко което правиш
като се биеш - бий се
като се бориш - бори се
като помагаш - помагай ...
НЕ мога да губа.Не го приемам.Вътрешно ми е кофти,скапва ми се настроението,не ми се говори с никой,заяждам се.Такъв тип човек съм,че с рогата напред.Бунтувам се.Искам всичко да става на моето.Е,не винаги се получава.И да,трябва да умеем да губим.Не винаги,според ситуацията.Би било по-лесно за нас просто
Че губя-губя, но определено мразя самото усещане.
И все пак си признавам винаги, защото ще стане още по-смешно, когато започна да се оправдавам.
Да, но преди тренирах баскетбол и когато губехме със 1-2 точки мн се ядосвах![]()
Средно..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
айде, айде ... като те изненада riki отзад друг път е средно ...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Зависи какво губя...
Ако е нещо, в което съм участие просто ей така...не ми пука дали сме спечели или не.
Ако е нещо, което съм започнала, за което съм мислела, за което съм мечтала...не мисля че бих се отказала докато не спечеля.
W povehceto sluchai pechelq.
Ne umeq da gubq lesno.
Ili ako izgubq se staraq posle da zadmina konkurenciqta na max
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
gem, брато, gemПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Не бе, иначе наистина зависи. Понякога ужасно се дразня и ме е яд, друг път - в много по-малка степен. Зависи и за какво става дума, естествено..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ами до този момент в живота ми не съм сигурна дали изобщо знам какво е да губиш. Тези загуби, които са ме сполетявали, не са били нищо кой знае какво. Но като цяло...не ми е приятно да се случва. Обаче винаги има баланс-губя в едно, печеля в друго.
Зависи.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
общо взето дори и да загубя не се отказвам и опитвам пак..не знам малко съм непукист човек и не ми дреме много ..защото винаги има шанс да опиташ пак.. и все пак да случвало ми се е да ме хваща яд .. може би не умея щом опитвам пак и пак![]()
.!.
От загубата се мотивирам за следващата "битка"![]()
Да умееш да губиш не значи да се примиряваш![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Трябва ли да умеем да губим? Загубеняците, сигурно.
Да се примиряваме? В никакъв случай!
Или напук на всички и всичко да се бунтуваме? Абсолютно!
Винаги ли? За мен, винаги, другите да се оправят!
именно,да. Но при мен е според зависи,щото за некой неща не ми пука толкова за тва дали съм спечелила,зависи за какво,за кого..труден въпросПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ако не умеех да губя,сега нямаше да съм жив,ще цитирам една мисъл:"Най-силният не е този,който никога не пада,най-силен е този ,който винаги се изправя."/![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Sieg Heil!Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
МИ човек трябва да умее и да губи,и да побеждава...но определено първото е по-болезнено.![]()