.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    hottie
    Guest
    Не се доверявай на форумите, не веднъж съм го казвала, че във така нареченият виртуален свят имаш възможността да си такъв какъвто не си в реалния живот, т.е. много момичета си измислят тук Точно на тийнейджърските години е нормално

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Истината е в лимонките

Цитирай Първоначално написано от sexita
    И само двамата си знаем резултата,но не искам да се фукам...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    доообре...аз нямам намерение да го правя ноо искам да знам точното значение на 'да му направя чикия' някой може ли да го обясни хубаво..
    ейй няма ли някой да помогне бее..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Е, аз пък не мога да го разбера това. Правих секс, та правих секс. Всички правят секс, или поне всички, които не питат вече мама дали може да излязат до 9 часа. Все едно аз да тръгна да казвам, че 'пих вода, пих вода!!!'. Чудо голямо. Нито са първите, нито последните, които правят или са правили секс.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Пловдив
    Вярно е...аз един ден попаднах на едно момиче,което описваше как правила на приятеля си какво поиска,а няколко дни след това пусна тема от сорта на"предстои ми първия път"..До сега не съм пускала никакви теми именно заради такива хора..Ще ги питам за нещо и ще почнат да ми нареждат големите разбирачи какво да правя и как да го правя,въпреки,че те самите никога не са го практикували За това аз давам мнението си по въпроси за които съм сигурна и давам съвети които вече съм изпробвала..Ако попадна на тема,за която нямам мнение и не разбирам какво се пита не си давам мнението..Добре е някой да ми послушат съвета и да не се правят на големите разбирачи и да не дават тъпи съвети
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Може би има такива,които наистина си разбират и такива които нищо не разбират и се правят на оборотни,понеже в реалния живот са перенебрегвани,избягвани и т.н.(според мен)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си