- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Реалността е по-различна.....
Не се доверявай на форумите, не веднъж съм го казвала, че във така нареченият виртуален свят имаш възможността да си такъв какъвто не си в реалния живот, т.е. много момичета си измислят тукТочно на тийнейджърските години е нормално
Истината е в лимонките
Първоначално написано от sexita
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ейй няма ли някой да помогне бее..Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Е, аз пък не мога да го разбера това. Правих секс, та правих секс. Всички правят секс, или поне всички, които не питат вече мама дали може да излязат до 9 часа. Все едно аз да тръгна да казвам, че 'пих вода, пих вода!!!'. Чудо голямо. Нито са първите, нито последните, които правят или са правили секс.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Вярно е...аз един ден попаднах на едно момиче,което описваше как правила на приятеля си какво поиска,а няколко дни след това пусна тема от сорта на"предстои ми първия път"..До сега не съм пускала никакви теми именно заради такива хора..Ще ги питам за нещо и ще почнат да ми нареждат големите разбирачи какво да правя и как да го правя,въпреки,че те самите никога не са го практикувалиЗа това аз давам мнението си по въпроси за които съм сигурна и давам съвети които вече съм изпробвала..Ако попадна на тема,за която нямам мнение и не разбирам какво се пита не си давам мнението..Добре е някой да ми послушат съвета и да не се правят на големите разбирачи и да не дават тъпи съвети
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Може би има такива,които наистина си разбират и такива които нищо не разбират и се правят на оборотни,понеже в реалния живот са перенебрегвани,избягвани и т.н.(според мен)