- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Искаме ви мнението за новите екстри в сайта!!!
Здравейте,
както знаем готвим голяма изненада която е на път да стане реалност но преди да ви я покажем в цялата прелест имаме нужда от вашето мнение за да знаем какво точно искате от сайта ни
КАЖЕТЕ СИ МНЕНИЕТО! - КЛИКНЕТЕ ТУК
Мерси![]()
Готово.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Първоначално написано от Steli{P}
Мерси много! Поканете още хора от форума които познавате лично да попълнят анкетата!!! Ще ни е от полза. Само така можем да променим сайта по възможно най-добрия начин![]()
Аз съм жестоко обиден не видях моят град Велико Търново![]()
Предоставих си личните данни, чувствам се застрашен
The Spark
И аз си я направих.![]()
Супер.Нямам тарпение да видя обновленията :P
Само не разбрах какво общо има това кой ми е оператора и дали съм на сметка или вау4ер със вси4ко![]()
![]()
Робинята на Quench
сега по айпи ще ти разберат телефона и ще ти пращат смс-иПървоначално написано от SINDEL
Първоначално написано от tqnkо
![]()
![]()
![]()
Вярно че сме изпуснали Велико Търново... ужасна грешка! Веднага го добавих. Явно списъка от който съм копирал не е бил наред или съм го пропуснали при копирането.
Информацията за мобилните оператори не е за да пращаме спам а за да сме наясно дали и как бихте могли да ползвате сайта ни през мобилните си телефони.
Мерси за всички който попълниха анкетата. Близо 300 гласа имаме. Давайте още 200 трябва да направим - поканете свои приятели които ползват сайтаСамо ще ви кажа че почнахме да правим вече част от функциите които поискахте
Две от тях вече са готови !
А тъй Алекс,така давайте....евала....а кога ще е готова и новата версия на форума ?![]()
А готовите функции кога ще бъдат пуснатиПървоначално написано от alex
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Нали човека ти казва че с новата версия и нововъведенията ще дойдат бреПървоначално написано от DjBaloon
![]()
то аз докато ги изчакам ще спра да посещавам форумаПървоначално написано от Lucho
![]()
Ако ти е зор да поспорим точно за тези нови функции,които са разработени на база на анкетата не е споменато такова нещоПървоначално написано от Lucho
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не,не ми се спори...просто смятам че нововъведенията ще дойдат и с phpbb3![]()