.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на sasha_90
    Вярно,че телефона е негов,но ако нямаше какво да крие щеше да ти го даде.А ако връзката ви е достатъчно сериозна,трябваше да ти сподели,в случай,че има проблеми.

човек трябва да си има лично пространство и никой няма право да го нарушава

Град
    Shove IT
    Ебати нахалните путки, що не доъдите да ровите в моя телефон

Сега честно!Ти от любопитство ли го взе или просто го пробваше?Аз щото съм го пробвала на бившия, ама той си ми го остави...Не че видях неща, които ме зарадваха, ама ми го остави...без съпротива..Този сериозни крие нещо и тая "тайна със семейството" що не му кажеш да я пробута на някой от бавноразвиващо се училище...? Яя.. да го махаш..тоя ти изневерява..Телефона негов..хубаво...ама нали уж няма кфо да крие??

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Абе то , че смс-те са лично то е ясно. Ама ако наистина има проблеми с родители,приятели и т.н. защо не ти споделя?Тогава каква е тази връзка?Явно не много сериозна?
    +1
    аз намирам нещо гнило в тая работа скъпа..аз ако бях мн яко шях да му се насърдя,че крие нещо от мен.Моят приятел всичко ми споделя .говорили сме за проблемите и в неговото и в моето семейство и не крием нищо един от друг.пък и не виждам какво толкова семейно може да крие.100% му пише друго моомиче и не иска да ти каже.
    Накарай го да ти каже,ако пък не аз бих го зарязала или щях да му се сърдя дълъг период от време(докато не признае)

МЕГА ЯВНИЯ - ИЗНЕВЕРЯВА ТИ [ ТОЧКА ] .
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Абв то , че смс-те са лично то е ясно. Ама ако наистина има проблеми с родители,приятели и т.н. защо не ти споделя?Тогава каква е тази връзка?Явно не много сериозна?
    +1

Съгласна съм с Хоти. Отново. Лично, лично, ама нямаше да се държи като ощипана госпожица ако действително нямаше какво да крие. Проблеми със семейството дръжки.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Съгласна съм с Хоти. Отново. Лично, лично, ама нямаше да се държи като ощипана госпожица ако действително нямаше какво да крие. Проблеми със семейството дръжки.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си