Хммм...единственото,което мога да кажа със сигурност от първи прочит е,че е доста объракано...Ако го бях прочела преди две години,щях да кажа,че е и странно,но днешното общество мислят по този начин,непонятен за предците ни,писали в строгия указ на праволинейността и бих казала,простотата и лесното разбиране,от колкото се може,повече слоеве на обществото...
Личи си,че това е кратка мисъл,прелетяла през съзнанието на автора за секунди,не обмиляна часове наред - просто щеше да е получи по коренно различен начин.Но това лично на мен,не ми пречи.Аз обичам спонтанността(въпреки,че не съм такъв човек).
Интересно е използвана формата ''Аз'' - някак непринудено,а в същото време - доста задълбочено...
О,и метафорите!Тези неща просто ги обожавам!Обичам ги!Обожавам ги!
За мен това е най-добрия начин да кажеш нещо,но в същото време,то да може да се приеме и от съвсем различен ъгъл,като абсолютно различно нещо и/или смисъл!То е като да кажеш нещо,но и да не го кажеш,няма да могат да те обвинят,че си бил/а директен/а;да оставиш всеки да го разгледа от неговата си гледна точка,да мисли и да разсъждава...
Отнесох се.Извинявай. (:
Хареса ми,не само защото такъв начин на изказване ми е твърде близък,но и защото е добро,и може от него да се роди нещо наистина стойностно. (: