- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- естествена европейска коса
Продавам естествена европейска коса- Всички цветове,вкючително и коси на кичури!Клипси (фиби)за поставянето им 5 лв.!Отстъпки при големи количества!Цена -ПРАВА КОСА ОТ 55 СМ-250 ЛВ,ЧУПЛИВА-290 ЛВ,КОСА-65 СМ-340 ЛВ.Плащате след като получите. Ширина на тресата ОТ 55 СМ-170-180 СМ,Ширина на тресата ОТ 65 СМ-130 СМ. (shainy_kosa@abv.bg)
Бъди секси,бъди предизвикателна,но не за някой Мъж,а заради себе си!
Kosata naistina e sys strahotno kachestvo :P lichno garantiram za neqkoito iska snimki i e zainteresovan da pishe
![]()
aз съм заинтересувана .. пиши ми на лична![]()
и аз искам да ми пишеш на лично :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Айде стига сте си правили реклама![]()
Това с добавените коси винаги ми се е струвало супер странно... в смисъл... как можеш да си сложиш на главата коса от друг човек... де да знам... гадно е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
mi e e gadno daje si e mnogo qko da si imas dylga kosa![]()
добре е да имаш по-дълга или гъста коса ..няма спор ..но на мен ми изглежда неестествено
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ти нямаш ли си вече изкуствена коса?Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
ооо мъжленце пак ли ти ;] ....Първоначално написано от Hit 2 fit.
Имам да за повече пари,а тая е изгодна и от нея ще си взема..
Някав проблем ли има?
Ама много си недосетливаПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Тя всъщност е плешивичка и сега иска да си сложи още към и без това изкуствената си коса с надеждата да заприлича на естествена![]()
По темата:
1.Тази ИЗКУСТВЕНА коса не беше ли на мода до преди 1 годинаВече е леко СТАРОМОДНО да си с изкуствена коса ... Е освен ако не сте някакви плешиви 15 годишни пикли
![]()
2.Супер е ГНУСНО да си с чужда коса ...
3.Адски много си ЛИЧИ,когато някое момиче е с такава коса ...
4.Като искате по-обемни коси отидете и си присадете ... Поне ще знаете,че ше си е ваша и няма да ходите всеки месец по фризьори за да ви я повдигат![]()
5.Ако искате по-дълга използвайте подходящи продукти ... Поне ще знаете,че ше си е ваша и няма да ходите всеки месец по фризьори за да ви я повдигат![]()
Айде със здраве ... И успех на плешивичките![]()
Ehhh ehh kolko zlobeete samo .. ne e istinaIzraz e na losho vyzpitanie
![]()
Мда, има. Ти цялата си един проблем на природата, срам за човечеството.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
Hit 2 fit. кефишПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
А израз на какво възпитание е следният факт, че си предлагаш по този долнопробен начин "услугите"?Първоначално написано от shainy
Или пък по-точно е израз на липса на възпитание?
![]()
![]()
Интрига да има
![]()
..Why can't I be innocent..
Абе, ти остави интригата.
Въпросът е, че е странно защо още не са измрели съществата, към които спада и ЕлИтУуУуУуУуУ.
с риск да нарогаеш и мен ..това си беше вече мн злобно... дразнете се;обиждайте се но със този пост направо прекали... какви същества имаш предвид под "съществата, към които спада и ЕлИтУуУуУуУуУ" .... май ги няма първите 7 години от възпитанието ти..Първоначално написано от Hit 2 fit.
Ти знаеш ли въобще за ккаво става въпрос?
ЕлИтУуУу ми е направила лошо впечатление още отдавна.![]()
shhhhh .. [-o< момичето се опитва да си продаде косата вие се карате![]()
недейде така ! успокоите ги тия страсти
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
a мен дали ме интересува твоето впечатление?!.... ;]Първоначално написано от Hit 2 fit.
Колкото и да се мъчиш да ме засегнеш в различните теми..мен ме боли п*тката за мнението на някакво момиче,дето бие повече на мъж и няма нищо женствено в него...разбирам да беше някое момиче с вид ..да ме засегнеш...а ти си някаква пикла...която хабер си няма от света...
ае храни,псувай...слабо ме вълнуваш ;]![]()
![]()
Повярвай ми, путката не те боли заради мен или мнението ми, заради прекаленото клатене е болката.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
о сигурно си права..ти ги разбираш тея неща мъжле...;]
Защо я наричаш "мъжле",след като не си виждала нейни снимки,а ако си виждала не мисля,че имаш право да я наричаш така,защото всеки си има чар,а Hit 2 fit. е хубаво момиче,не се мазня нито нещо такова просто си изразявам мнението.Има ли смисъл да продължавате да спорите?Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
Суетата.Моят любим грях.