- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Прекрасна песен
Може би този въпрос е задаван и преди, но все пак да ви попитам: Случва ли ви се някоя песен да ви хареса и грабне толкова много, че да я слушате отново и отново без прекъсване? Коя е тази песен и какво ви грабна в нея?![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
В момента Armin van Buuren - In and Out of Love (Feat. Sharon den Adel)Направо не мога да спра да я слушам. Незнам какво ме грабна, аз си слушам такава музика по принцип така че просто ми е харесала
Иначе Delerium Feat. Sarah McLachlan - Silence (DJ Ti
Еми сега ме е грабнала Flipsyde - someday Нз защо, но просто само това ми се върти из главата, текста, музиката, страхотна е :P
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
много песни са ме впечатлявали и съм ги слушала постоянно с продължение на месеци някой от тези песни са enrique iglesias-do you know ,lara fabian-je t'aime ,Nedeljko Bajic Baja - Zapisano Je U Vremeno , babi minune -made in romania ,taj-hero ,enrique iglesias -ring my bells![]()
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
Drop Dead, Gorgeus - Daniel, Where is The Boat - Тая песен кърти
Tarja Turunen-You Would Have Loved This
vse pak tova e tarja
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Разбира се,че ми се е случвало и то много пъти,ето я най-красивата песен за мен -> Faith Hill - There You'll Be
Суетата.Моят любим грях.
Christina Aguilera-Hurt![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
Wosh - Не искам да пускам ръката ти...прекалено лична песен за мен![]()