taka,az sam marina i imam malak problem!
tazi godina si haresah edno mom4e!!!toi e mnogo sladak,desetoklasnik e ne e tolkova golqm.Misleh si 4e nikoga nqma da moga da se zapoznaq s nego,no se slu4i taka 4e edin proekt az toi sednahme edin do drug i az imah vazmojnostta da se zapoznaq s nego!az i moqta grupa otidohme po rano i sednahme na edna masa,i ne sled dalgo toi doide sas svoi priqtel i sednaha do nas!az bqh mhogo 6testliva!!!na tozi proek sigurno si govorihme okolo 5-6 4asa!toi i az mnogo se zabavlqvahme!no za sajalenie toi ne uspq da se klasira i az i moite priqteli spe4elihme 1nagrada!sled tova toi ima6e izpalnenie v ...............,i nie otidohme da go gledame.be6e mnogo sladak!no za sajalenie,ne mojahme da se zase4em i sa6tata ve4er ne go vidqh. no na sledva6tiq den se vidqhme po koridorite i toi mi prepre4i patq samo za da mi kaje edno "ZDRAVEI"!sled tova kogato az hodih do bibliotekata da presnimam edni ne6ta,pak se zasqkoh s nego i tova malko po dalgo govorih s nego.imah 4uvstvoto 4e se pritesnqva kogato e okolo men,i mislq 4e i toi go useti!mislq 4e si pada po men,no neznaq kak da razbera.moite priqteli smqtat 4e 6te moga da se spravq sama,no az ne sam ubedena.iskam sa6to da mu priznaq kakvo 4uvstvam kam nego,no me e strah i sram! bih iskala da mi pomognete,da mi dadete nqkakav savet!neznaq kak da go napravq vse pak go poznavm edva ot 5 dni.a sa6to ne znaq kak 6te reagira toi na tova kato mu go kaja,moje dori da me opthvarli,ne sam sigurna,mnogo vi molq pomognete mi!!!pls imam 4uvstvoto 4e tova ne e haresvane,a istinska lubov!!!offf..............ako mojete mi pomognete s nqkoi savet BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!!! [/b]