.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Целулит

Целулит

Здравейте ! Бях чувала , че целулита се премахва като пиеш вода с лимон преди да си ял/а нещо . Също че и масажи и компреси от водорасли . Вярно ли е ? Знаете ли труги методи за премахването на целулита? Благодаря предварително

Аз знам че не трябва да ядеш пържено и да пиеш газирано и трябва да спортуваш и да се храниш здравослновно за да нямаш целулит
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Ааа, аз знам абсолютно същото , че не треа да висиш пред компютъра по цял ден и да си размърдваш задника само, за да отидеш на училище или до магазина, а да се движиш повече, по възможност да се занимаваш с някакъв спорт, пък, тва за храните, нз аз ям квото искам и неам целулит, ама пък за сметка на това тренирам ;]

-масажи с мед
    -много вода
    -много движение
    -без тестено и газирано
    +някое кремче против целулит

В момента за това се сетих

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    -масажи с мед
    -много вода
    -много движение
    -без тестено и газирано

+1
    масажи с кафе докато се къпеш
    плуването е добро за кръвобращението и премахва целулита

Супер фен
    Град
    Своге
    -масажи с мед
    Хаь,за т'ва незнаех,интересно...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    -масажи с мед
    Хаь,за т'ва незнаех,интересно...
    Отиди в някой салон за масажи и питай :P
    А иначе може да се прави и в домашни условия,но е по-кофти

Цитирай Първоначално написано от Lqlichka1
    Ааа, аз знам абсолютно същото , че не треа да висиш пред компютъра по цял ден и да си размърдваш задника само, за да отидеш на училище или до магазина, а да се движиш повече, по възможност да се занимаваш с някакъв спорт, пък, тва за храните, нз аз ям квото искам и неам целулит, ама пък за сметка на това тренирам ;]
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    Аз знам че не трябва да ядеш пържено и да пиеш газирано и трябва да спортуваш и да се храниш здравослновно за да нямаш целулит
    А за крем аз ти препоръчвам на Avon solutions Gellu-Glow(тонизиращ крем за тяло против целулит,и придава лек тен(докато не се измиеш де)),и пак на Avon solutions Instant Tone(моментално стяга тялото,то е под формата на спрей)Тези историй са на майка ми,но наистина имат ефенкт.Ако изкаш поразгледай брошурата на Ейвън www.avon.bg
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Град
    София
    -масажи с мед
    -много вода
    -много движение
    -без тестено и газирано

+1 \/

бодирепинг!нещо страхотно предлага се само в някой салони!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    neka ti dam i edno profesionalno mnenie,za6toto sum masajist po profesiq.
    1vo-trqbvat ti mnooogo uprajneniq.
    2ro-trqbva da se ograni4ava6 ot nqkoi hrani-mazno,purjeno,gazirano i t.n
    3to-masaja 6te ima feket,no NE MOJE da premahne,toi spomaga efekta na drugite stupki,no kakto kazah samo na nego ne moje6 da raz4ita6!
    4.kakto kazaha i po-gore,anti-celuliten krem
    5.MNOOOOOGO voda!

Аз знам за контрастни душове, топъл-студен, завършва със студен и после хубаво се изтриваш с хавлия. Това мн помага на кръвообръщението.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^da,tova ima dobur efekt

Хм.. интересно .. аз знам , че кремовете само стягат кожата и изобщо непремахват целулита Благодаря на всички савети Аз съм вегетериянка , но прекалявам със сладкото сигурно на това се дължи в момента пробвам това с лимона и водата

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ti hubavo probva6,ama samo s tova nqma da ima NIKAKUV efekt!plus tova se obrazuva ne saqmo ot sladkoto a i ot obezdvijvane.sport ti trqbva i trenirovki

С 1.5-2 л на ден вода и спорт/фитнес се маха много бързо ...

моят савет е да съчетаеш полезното с приятното.....

Град
    София
    Хаха, щом си вегетарянка - много трениране, за да имаш хубави, стегнати крака и дупе (както му викате, 'щото аз използвам друга дума), ръце също, и не на последно място корем.

Яж си каквото искаш, но прави тренировки от порядъка на час. Ако щеш ходи да тичаш, ако те мързи ходи по фитнеси, продават гирички по 1-2кг - купи си две, за да правиш движения просто.

Ще се очароваш от резултата, но си имай едно на ум, че на ден повече от 1 цял шоколад не трябва да ядеш и гледай да е натурален (черен).
    Don't tell me what I can or can't do !

Те хората изброиха почти всичко. Но... Мой съвет е да не избързваш с масажите. Първо наблегни на движението. Много разходки, по възможност тичай редовно. Може да ходиш и на фитнес, където може да ти изготвят специални програми за този проблем.

Силно ти препоръчвам пилатес - там се набляга много на корем, кръст задник и бедра, т.нар. core strenght. Стреми се да засилиш кръвообращението в тези области, т.е. движение и някой спомена контрастни душове. Именно това е част от проблема слабо кръвообращение, слаби мускули. Другите фактори са хормонални промени, небалансирано хранене, наследственост и стрес. Стресът влияе на жлезите с вътрешна секреция.

Храната - задължително 2л или повече вода на ден. Наблягай на плодове и зеленчуци, овесени ядки, зехтин (вместо олио). Фрешове от моркови, цвекло, краставици, ябълки, зеле, портокали.

Разкарай от менюто си пържени, мазни, консервирани, сладки храни. Всичко рафинирано е боклук за тялото. Алкохол и цигари - в никакъв случай. Никотинът разрушава вит.C.

Избягвай тесни обувки и клинове. Не трябва да те стяга нищо, тъй като затрудняваш кръвообращението.

Като се постегне малко кожата ти, вече може да почваш с масажите. Антицелулитните кремове помагат само ако клетките са запазили нормалната си работоспособност. Ако целулитът е набрал сила и клетъчните пори са един вид блокирани, кремовете ще имат минимален ефект. Те съдържат аминофилин, който спомага за отделянето на мазнината от мастните клетки. За това именно се почва с движение и чак тогава масажите

И внимавай с нервите. Успех

darla, ти къде работиш ???

^ Уау ! Саветите са ви супер Аз пия лимона и водата и се записах на йога и започнах да тичам рано сутрин в парка Благодаря вии

Цитирай Първоначално написано от MmimsS
    Аз знам за контрастни душове, топъл-студен, завършва със студен и после хубаво се изтриваш с хавлия. Това мн помага на кръвообръщението.
    Наистина ли помага?!?!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами да помага, няма някакъв wOw ефект, но с постоянство се постига резултата Пък и процедурата е приятна, поне за мен

Цитирай Първоначално написано от MmimsS
    Ами да помага, няма някакъв wOw ефект, но с постоянство се постига резултата Пък и процедурата е приятна, поне за мен
    В такъв случай мисля да го пробвам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    lcl, v Montana-tuk jiveq ot 3godini. v spa-studio

a iskam da vi pitam moje li ve4e polu4en celulit da se premahne ili tezi metodi gi prepory4vat predi da se poqvi ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си